U2 konserter i Paris 2017

Rundt i hele Europa venter tusenvis av fans allerede på den nye U2 turneen. The Joshua Tree tour kommer også til Paris i slutten av juli og i den franske hovedstaden får du muligheten til å oppleve U2 to ganger.

Det er ganske utrolig at U2 turneen bare skal besøke 10 byer i Europa. Dette er de største og mest populære byene og det er forventet fullt hus overalt. Faktum er faktisk det at alle byene kun fikk en konsert, men grunnet at disse alle har blitt utsolgt på en to tre har det blitt annonsert ekstrakonserter i svært mange byer. Det betyr at man for eksempel i London, Berlin, Roma og i Amsterdam får to muligheter til å høre U2, og det samme er også sant om Paris. Det blir altså ikke bare U2 konsert den 25 juli i Paris, men også den 26 juli får du muligheten til å høre Bono og gjengen på Stade de France.

Stade de France er altså arenaen for de to U2 konsertene i Paris. Dette er storstua i Paris som var stedet der EM finalen i fotball mellom Frankrike og Portugal ble spilt i 2016. Her er det plass til rundt 80,000 mennesker, så da har du kanskje fått en liten pekepinn om hva du kan forvente deg hvis du legger turen til Stade de France for å høre på U2 enten den 25 juli eller den 26 juli i 2016.

U2 konserter i Paris 2017
U2 konserter i Paris 2017

De to U2 konsertene i Paris vil være blant de siste under deres Europa-turne i 2017. Etter at de har vært i Paris reiser de kun til Amsterdam for å ha to konserter der og deretter til Brussel og så er turneen over.

Har du lyst til å få med deg en eller flere av disse U2 konsertene i Europa i 2017 kan du kjøpe billetter på siden vi henviser til nedenfor.

U2 konserter i Paris 2017

Stade de France
25 og 26 juli – 18:00

Billetter: Viagogo

Høres det ikke fantastisk ut å kombinere Bono og U2 med Eiffeltårnet, Louvre og lignende? Og vi i Paris må ikke glemme hvor priviligerte vi er som får besøk av U2. Det er tross alt flere populære storbyer i Europa som Wien, Praha, Lisboa, Budapest og Krakow som ikke får besøk av bandet denne gangen.

Legg inn en kommentar