Disneyland

Omtrent 30 kilometer fra Paris sentrum finner du Disneyland, den eneste slike parken på det Europeiske kontinentet. Det er et enormt område, og har er mye moro i vente for mennesker fra alle generasjoner og i alle aldre. Man kan kjøpe Disneyland billetter for en dag eller flere dager, og man kan bruke alle aktivitetet på innsiden etter å ha betalt den relativt dyre inngangsbilletten. Det er forøvrig to parker, sånn at får du kjøper billett er det greit å ha tenkt igjennom om du ønsker billett til begge parkene, eller bare til en. Hvis du skulle ønske billetter til parken, er det bare å bruke linken nedenfor for å besøke hjemmesiden til Disneyland.

Åpningstider:
Disneyland er vanligvis åpent mellom 10.00 og 21.00, men det kan være greit å sjekke ut åpningstidene på forhånd, bare for å være på den sikre siden. Disse finner du også på websidelinken som du finner lenger ned på siden.

Hvordan reise til Disneyland?
Hvis du ankommer til Orly eller til Charles de Gaulle er det en VEA skytteltransport tjeneste som kan ta deg direkte til parkområdet. Hvis du bruker offentlig transport kan du bruke Thalys, Eurostar eller RER A4 til stasjonen “Marne-La-Vallée/Chessy”. Denne stasjonen ligger bare noen minutter fra hovedinngangen til parken(e).

Disneyland billetter og informasjon:
Paris City Vision gjør det enkelt og greit å besøke Disneyland og de ordner i mange tilfeller også henting på hotellet slik at du slipper å bekymre deg for transporten til parken. Se priser og finn mer informasjon her.

Disneyland bilder

Disneyland Paris
Disneyland Paris

Disneyland Paris

Disneyland Paris
Disneyland Paris