Vinsmaking

Wine tasting Paris

Frankrike er en nasjon kjent for sin vinproduksjon og gourmet mat. Så, når du besøker Paris er det viktig å ikke gå glipp av deilig fransk vin, i allefall om du regner deg som en vinelsker. Det finnes mange vinbutikker, vinskoler, vinfestivaler og vinbarer, så du kan enkelt ende opp med noe som bare er middels okay, når du egentlig ønsker noe som er av første klasse.

Men, ingen grunn til å frykte. Det finnes mange muligheter for å smake vin mens du er i Frankrike, og på sidene nedenfor finnes du alt fra utflukter til enklere vinsmakingsprogrammer som foregår i Paris. Det er garantert noe for enhver smak, så sjekk det ut og kos deg med fantastisk god fransk vin.

Blant de spennende vinprogrammene du kan velge mellom på sidene nedenfor finner du alt fra vin- og osteprogrammer, vinmaker kurs på to timer, vinsmaking for de med eksklusiv smak, standard vinsmaking og mye mer.

Vinsmaking i Paris

Smaking i og utenfor Paris: Viator

Du kan besøke begge sidene ovenfor, men personlig er det nok GetYourGuide siden som har de beste programmene og prisene tilgjengelig. Se deg rundt, og vi håper du kommer til å kose deg på vinsmaking i Paris.