Transport til og fra flyplassen

Transport til flyplassen i Paris

Når du ankommer Paris med bagasje, barn, bestemødre og med din ektefelle, kan det noen ganger være nyttig å ha en sjåfør som venter på deg på flyplassen. Sjåføren vet hvor du skal kjøre deg, og en pris er satt på forhånd. Som et resultat er det ingen risiko eller frykt for å bli lurt av sjåføren din. Høres fint ut.

Både Orly og Charles de Gaulle er ganske sentrale, men det kan fortsatt være ekstra arbeid med offentlig transport for å komme seg til hotellet i Paris. Når du lander på Paris Beauvais, er du langt utenfor Paris, så en drosje direkte til hotellet kan spare deg for mye tid.

Bestill flyplasstransport i Paris i dag!

Hopp over hodepine; reise i en taxi.

Oppmerksomhet alle foreldre med små barn! Er du lei av å bruke uendelige timer på å navigere i offentlig transport med dine små? Drømmer du om en magisk løsning som vil transportere deg og din familie fra flyplassen direkte til hotellet uten hodepine forårsaket av flere transportformer og slitne, gråtende barn? Vel, vær ikke redd, for løsningen er her: privat overføring!

Se for deg dette: du går av flyet med dine slitne og grinete barn, og i stedet for å prøve å vri dem på en buss eller tog, går du bare utenfor og hopper inn i en privat taxi. Ingen venting i lange køer, ingen sliter med bagasjen, og best av alt, ingen krangling med din ektefelle om hvilket tog du skal ta. Det er som en drøm som går i oppfyllelse!

Men det er ikke alt – en privat taxi kan også spare deg for tid og energi på andre måter. I stedet for å slepe kofferter og barnevogner opp og ned trapper, kan du ganske enkelt laste dem inn i den romslige bagasjerommet på transferen. Og glem å dra barna dine gjennom overfylte togstasjoner og på fullpakkede busser – med privat overføring har du god plass til å strekke deg ut og slappe av i komfort.

Men kanskje det beste av alt er utseendet på ansiktene til dine medreisende mens du glir forbi dem i din luksuriøse private taxi. Du vil føle deg som en kjendis, og barna dine vil føle seg som kongelige når de nyter plysjsetene og klimaanlegget. Og når du ankommer destinasjonen, vil du være frisk og energisk, klar til å starte ferien uten stress og utmattelse av offentlig transport.