Paris Saint-Germain

En av de beste klubbene i verden er Paris Saint-Germain. Bli kjent med mer om PSG i denne artikkelen og hvordan du kan se Paris Saint-Germain online.

Paris Saint-Germain er uten tvil det mest kjente laget i Frankrike og det mest populære laget. De ligger fortsatt litt bak sammenlignet med lag som Bayern München, Barcelona og Real Madrid i Europa, men målet er selvfølgelig å vinne Champions League også i nær fremtid.

PSG-Online

PSG-informasjon

Kort historie

Paris Saint-Germain Football Club eller bare Paris, PSG eller Paris SG er en profesjonell fransk fotballklubb basert i Paris, i Frankrike som ble grunnlagt i 1970. Paris Saint-Germain er den mest suksessrike og også den mest populære fotballklubben i Frankrike som har vunnet flere konkurranser i løpet av årene, inkludert Ligue 1-tittelen som PSG vant fem ganger ved siden av dette, klubben vant også Ligue 2 en gang, Coupe de France ni ganger, Trophèe des Champions fem ganger, UEFA Intertoto Cup en gang og UEFA Cup Winners ‘Cup en gang.

Kjente spillere

De mest kjente og bemerkelsesverdige spillerne i Paris Saint-Germain er Jean-Marc Pilorget, som startet sin karriere med PSG og som også vant ligatittelen med klubben, Sylvain Armand, som spilte for klubben fra 2004 til 2013, Paul Le Guen, som vant 17 nasjonale cuper med det franske landslaget eller Bernard Lama, som vant verdensmesterskapet i 1998 og Euro 2000 med det franske landslaget, Dominique Rocheteau, som også spilte i klubbens farger og som vant 49 cuper med det franske landslaget mellom 1975 og 1986 og Safet Sušic, som spilte i VM i 1982 og 1990.

Det nåværende laget i klubben består av Ousmane Dembele, Kylian Mbappe, Achraf Hakimi, Bradley Barcola, Vitinha, Donnarumma, Marquinhos, Marco Asensio og mange andre.

Stadion – Parc des Princes

Den offisielle hjemmebanen til PSG er Parc des Princes som er basert i Paris, Frankrike. Parc des Princes, som bokstavelig talt betyr «Park of Princes», ble åpnet i juli i 1897, og den har plass til 48712 tilskuere. Parc des Princes er det fjerde største fotballstadionet i hele Frankrike som var vert for flere kamper og konkurranser, inkludert FIFA World Cup, UEFA Champions League-finaler, UEFA Cup-finaler, UEFA Winners Cup-finale og så videre.

Det er enkelt å reise til Parc des Princes med metrosystemet i Paris. Du må bruke metro linje nummer 9 og komme på en metro i retning av «Pont de Sèvres» eller «Mairie de Montreuil» (avhengig av hvilken retning du kommer fra). Hold deg på metroen til du kommer til stasjonen «Porte de Saint-Cloud». Når du forlater metroen, følg skiltene for å gå ut av stasjonen. Parc des Princes ligger en kort spasertur fra T-banestasjonen.

Paris Saint Germain billetter

Vil du se PSG og deres berømte spillere en gang leve for deg selv, med dine egne øyne på stadion deres i Paris, eller kanskje når de spiller et annet sted i Europa? Kjøp billetter til de forskjellige PSG-kampene online på Viagogo. På linken kan du også kjøpe billetter til deres Champions League kamper, ikke bare deres Ligue 1 kamper.

Se Paris Saint-Germain online

Kanskje du ville elske å se PSG live med egne øyne en gang, men for øyeblikket ville du bare være fornøyd hvis du kunne finne ut hvordan du kan se Paris Saint-Germain online på datamaskinen, nettbrettet eller mobilenheten. For å se Paris Saint Germain online når de spiller i Ligue 1, vennligst les følgende artikkel som vi allerede har skrevet om hvordan du kan se de forskjellige Ligue 1-kampene online.

Hvis du heller vil se PSG online når de spiller en kamp i Champions League, kan vi ikke garantere deg 100% at vi kan fortelle deg, men vi anbefaler at du leser artikkelen vår om hvordan du kan se Champions League online, og sannsynligvis vil dette også hjelpe deg slik at du vil kunne se både PSG og Champions League samtidig.

Håper disse artiklene vil hjelpe deg, men hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, bare skriv en kommentar!