Paris Saint-Germain

En av de beste og største fotballklubbene i Europa er uten tvil Pars Saint-Germain, bedre kjent som PSG blant mange. Har du lyst til å se dem spille når du er i Paris?

Paris Saint-Germain er uten tvil det største og mest populære fotball-laget i Frankrike. De har vunnet Ligue i Frankrike på rad og rekke, selvom de nå ser ut til å ha litt større problemer etter at Zlatan Ibrahimovic forlot klubben til fordel for Manchester United.
psg-online

PSG informasjon

Kort historie

Paris Saint-Germain Football Club eller bare PSG er en proff fransk fotballklubb som så dagens lys så sent som i 1970. Det er den mest suksessfulle klubben i Frankrike og de har vunnet alt av titler de siste sesongene. De har også hatt suksess internasjonalt, selvom de sliter veldig når sluttspillet begynner i Champions League.

Stadiom

Hjemmebanen til PSG heter Parc des Princes som ligger i Paris. Denne ble åpnet så langt tilbake i tid som i 1897 og i dag har den seteplass til nesten 50,000 tilskuere. Dette er den fjerde største stadion i Frankrike og den er hyppig i bruk under internasjonale turneringer, så også under fotball EM i Frankrike i 2016.

Paris Saint Germain billetter

Hvis du kommer til Paris og skulle ønske å se en kamp der PSG spiller er det ikke vanskelig å ordne. Du finner billetter til både borte- og hjemmekamper som de spiller hos Viagogo.

Se Paris Saint-Germain på nettet

Om det blir for dyrt med billetter eller du heller vil nøye deg med å se på Ligue 1 og PSG på nettet kan du lese mer informasjon om hvordan du ser Ligue 1 online her. Om PSG er i ferd med å spille en kamp i Mesterligaen kan du lese mer om hvordan du ser Mesterligaen på nettet i denne artikkelen.

Kos deg i Paris og håper du får med deg en kamp der Paris Saint-Germain skal spille!