Julemarkeder 2023.

De årlige julemarkedene i Paris er definitivt verdt et besøk. Disse markedene er kjempebra hvis du ønsker å kjøpe julegaver eller kanskje nyte noen varm drikke i kulden. Det er julemarkeder over hele Europa i november og desember, men julemarkedene i Paris er blant de vakreste.

Det mest berømte julemarkedet i Paris ligger på Place de la Concorde, langs Champs Elysees, ikke langt fra Louvre-museet. Det er flere andre markeder også, og her kan du se datoene for noen av de mest kjente og populære julemarkedene i Paris.

Datoene for julemarkedene i Paris i 2023.

Datoene for julemarkedene i 2023 er ennå ikke offisielle. Vi vil publisere dem så snart de blir offisielle. Inntil da kan du gjøre noen beregninger basert på datoene for julemarkedene i 2022.

Datoer for julemarkedene i 2022.

Vil du vite mer om de forskjellige julemarkedene? Klikk på lenken ovenfor for å besøke nettstedene til de forskjellige julemarkedene (minst de med en).

Foruten markedene ovenfor, er det normalt fine julemarkeder ved Eiffeltårnet, på Place de la Bastille, ved rådhuset og flere andre steder.

Stikkord:

Dato

nov 18 2023 - jan 07 2024

Tid

Hele dagen
Notre-Dame

Sted

Notre-Dame

Andre steder

Place de la Concorde

Sted 2

Saint Germain des Pres

Sted 3

Legg inn en kommentar