Usher Paris

Innleder Paris 2025

Usher kommer til Paris for å muntre pariserne opp med sin tilstedeværelse i 2025, da han skal ha to gnistrende konserter på anerkjente Bercy Arena i april. Er du klar til å oppleve magien? Dykk ned i denne artikkelen for alle detaljer om Ushers Paris-konserter, inkludert hvordan du kjøper billetter til arrangementene.

Født 14. oktober 1978, i Dallas, har Usher Raymond IV kalt en pioner innen industrien av R &B og popmusikk. Hans reise til stjernestatus begynte tidlig, og kulminerte i et gjennombruddsøyeblikk med utgivelsen av albumet «My Way» i 1997. Dette katapulterte ham til global berømmelse, med hits som «You Make Me Wanna …» og «Nice & Slow» som dominerte radioer verden over. Siden den gang har Usher vunnet flere Grammy Awards og befestet sin status som et musikalsk ikon

Nå kommer Usher til Paris. Vil du være der i Bercy? Du kan kjøpe billetter til både Usher-konsertene i Paris og andre Usher-konserter over hele verden ved å bruke lenken nedenfor. Legg merke til at dette tar deg til en markedsplass hvor du kan kjøpe billetter fra andre mennesker. Det er ikke det originale billettselskapet, men du kjøper det direkte fra andre. Noen ganger er du heldig og finner cheep-billetter, men normalt betaler du mer enn noteringsprisen for alle slags konsertbilletter.

Innleder Paris 2025

Datoer: 15. april, 16.
Sted: Bercy Arena
Billetter: Viagogo (markedsplass)

Hvis du vil lese mer om andre konserter, arrangementer, festivaler og utstillinger i Paris, kan du se på vår Paris-kalender. Vil du heller lære mer om byen og finne ut hvilke aktiviteter og attraksjoner du bør besøke når du kommer til Paris? Du finner dette og mye mer informasjon her i vår Paris Guide.

Hvor ellers vil Usher opptre i 2025?

Usher vil reise til noen få byer i Europa i 2025. Før han kommer til Paris, skal han ha noe sånt som 10 konserter i London. Når han er ferdig i Paris, skal han reise til Amsterdam hvor han skal ha fem konserter, før han drar til Berlin for å ha tre konserter, og til slutt skal han tilbake til London for å gjøre to konserter til før han avslutter konsertturneen i Europa i 2025.

Hvordan kommer jeg meg til lokalet?

Det er enkelt. Kjøp billetter til offentlig transport i Paris og reise med metro til stoppet Bercy.

Stikkord: ,

Dato

apr 15 - 16 2025

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar