Charles de Gaulle til Paris

Charles de Gaulle Airport

Hvis du ankommer til Charles de Gaulle flyplassen i Paris er det ikke veldig komplisert å reise inn til sentrum av Paris. Du kan selvfølgelig bestille flyplass transfer og ha en sjåfør som venter på deg, men om du ønsker en annen metode er det bare å lese videre.

Terminalene på Charles de Gaulle er koblet til RER B linjen og reiser man med denne er man i sentrum av Paris i løpet av 30-40 minutter. Det kan være at du må ta gratis buss mellom noen av terminalene for å komme deg til dette toget, men det er i så tilfelle bare å følge skiltene på flyplassen til «RER» eller «Paris by train.» Dette er den billigste måten å komme seg fra Charles de Gaulle til Paris.

Toget RER B stopper på følgende stasjonser:
Gare du Nord, Chatelet-les-Halles, Saint-Michel/Notre Dame, Luxembourg, Port-Royal, Denfert-Rochereau

Du kan også ta Roissybus som starter hvert 15 minutter fra terminal 1, 2 og 3. Da ankommer du etter omtrent en time til stasjonen Opera. Prisen er litt under 10 Euro.

Det står selvfølgelig taxier utenfor terminalene, og Air France har også busser som går, men forhåpentligvis vil noen av løsningene ovenfor hjelper deg å komme til din destinasjon i Paris.

Bestill flyplass transport fra Charles de Gaulle

Om du ønsker en privat sjåfør som møter deg på Charles de Gaulle flyplassen i Paris, eller kanskje du er åpen for å reise med andre, finner du mulighet til å booke slik transport direkte fra Charles de Gaulle flyplassen til ditt hotell i Paris på denne siden.