Triumfbuen

Triumfbuen er en av de mest berømte attraksjonene i Paris. Den ble reist på Napoleons ordre i 1806 som et monument til ære for hans hær. Triumfbuen sto først ferdig i 1836 og har siden blitt et av Paris’ viktigste landemerker. Det er en gigantisk konstruksjon; 50 meter høy, 42 meter bred og 22 meter dyp.

På toppen av Triumfbuen kan du se Napoleons seire listet opp. Du kan komme til toppen ved hjelp av en heis, og derfra kan du nyte en fantastisk utsikt over alle de 12 avenyene som starter fra Place de l’Etoile. Dette er en vakker attraksjon, og det vil gi deg en fantastisk utsikt i mange retninger. Den eneste utsikten bedre enn dette i Paris er fra toppen av Eiffeltårnet.

Vi anbefaler at du starter turen på Champs-Elyses herfra.

Dette er et svært sentralt område i Paris, og du kan reise til metrostasjonen Charles de Gaulle Étoile med metrolinjene 1, 2 og 6. Hvis du bestemmer deg for å gå fra Triumfbuen mot Louvre-museet (i den andre enden av gaten), bør du forvente at turen snakker omtrent 30 minutter. Hvis du stopper for å drikke kaffe, handle og kanskje lære mer om Place Concorde og obelisken der underveis, kan det lett ta mange timer å nå Louvre-museet.

Arc de Triomphe bilder