taste of paris

Smak av Paris 2025

Taste of Paris er en årlig matfestival i Paris. Det er en fire-dagers begivenhet som vanligvis skjer i mai, og det tiltrekker seg noen av verdens mest berømte kokker, matkritikere og gastronomientusiaster. Dette er en fantastisk mulighet til å lære mer om det franske kjøkkenet, og smake fransk mat på sitt beste.

På Taste of Paris-festivalen kan deltakerne smake signaturretter fra noen av byens beste restauranter, delta på matlagingsdemonstrasjoner og workshops, og samhandle med anerkjente kokker. Festivalen har vanligvis over 20 deltakende restauranter, som hver tilbyr et kuratert utvalg av sine mest populære retter. Som et resultat, her får du en ekte smak av Paris uten å løpe rundt i hele byen.

I tillegg til mat tilbyr festivalen også en rekke drikkevarer, inkludert vin, champagne og cocktailer. Deltakere kan også kjøpe håndverksprodukter fra lokale matleverandører og produsenter.

En av de unike aspektene ved Taste of Paris er muligheten til å møte og lære av noen av verdens mest anerkjente kokker.

Har du lyst til å oppleve spennende mat- og vinprogrammer i Paris, men du kan ikke komme til Paris for dette arrangementet? Du kan lese mer om vinsmaking og andre Paris-matprogrammer her.

Smak av Paris 2025

Datoer: 8. mai 2025 – 11. mai 2025
Plassering: Grand Palais Ephemere

Du må kjøpe billetter til arrangementene online, så registrer deg og kjøp billetter til arrangementet så tidlig som mulig. Mer informasjon om festivalen og billetter er tilgjengelig på https://paris.tastefestivals.com/en/

Anbefalte hoteller i nærheten av Grand Palais Ephemere.

Ønsker du å bo på et hotell i nærheten av stedet for denne hendelsen? Grand Palais Ephemere ligger i sentrum av Paris, perfekt plassert ved siden av Eiffeltårnet. Her er noen anbefalinger hvis du vil bo i nærheten av lokalet.

  • Hotel Eiffel Kensington : Et tostjerners hotell, en av de billigste alternativene i nærheten av Eiffeltårnet og Grand Palais Ephemere.
  • Hotel Le Cercle Tour Eiffel : Dette er et trestjerners hotell i nærheten av Eiffeltårnet (800 meter) og Grand Palais Ephemere. Det er bare 400 meter fra nærmeste t-banestasjon.
  • Hotell La Comtesse: Vil du helst bo på et firestjerners hotell? Dette alternativet ligger svært nær Eiffeltårnet og Grand Palais Ephemere.

Hva skjedde med Taste of Paris i 2024?

Arrangementet arrangeres ikke hvert år, så det blir ingen smak av Paris i 2024, bare i 2025.


Er du klar til å smake det beste av hva Paris har å tilby? Hvis du vil lese mer om andre programmer, aktiviteter og festivaler i Paris, ta en titt på vår Paris-kalender.

Stikkord:

Dato

mai 08 - 11 2025

Sted

Grand Palais Ephemere
Grand Palais Ephemere
2 Pl. Joffre, 75007 Paris, France

Legg inn en kommentar