Paris Maraton 2024

Er du klar til å oppdage Paris til fots? Vil du se skjønnheten i Paris mens du løper maraton? Det årlige maratonløpet i Paris er et av verdens største og beste maratonløp. Vil du kjøre den selv i år?

Et maraton dekker en distanse på mer enn 42 km. Det er en kamp mot klokken, men for de fleste deltakere, en kamp mot din egen kropp. Mange registrerer seg for dette maraton et år i forveien og deretter begynne å trene. Vil de klare det? Å løpe maraton er noe som krever disiplin og hjernestyrke. Du kan ikke løpe maraton på impuls fordi det uten de riktige forberedelsene er umulig og kan betraktes som farlig. Med andre ord, forbered deg i tide, tren mye, finn noen treningskamerater og registrer deg for en av de beste maratonene i verden.

Paris Marathon i 2024 blir spesielt fordi det blir en del av OL som arrangeres i den franske hovedstaden i juli, august og september. Dette er din sjanse til å løpe nøyaktig samme rute som de beste maratonløperne i verden. Mens det olympiske maraton arrangeres på dagtid, arrangeres vanlig maraton i skumringen. Antall plasser er svært begrenset. Som et resultat trenger du mye flaks hvis du skal være en av de heldige løperne som kan delta i dette maraton. Du kan lese mer nøyaktig informasjon på https://www.paris2024.org/en/paris-2024-marathon/

Paris Maraton 2024

10. august 2024

Start: Hotel de Ville


Den beste vinnertiden for Paris Marathon er fra 2021. Elisa ROTICH vant da og fullførte maraton på 2:04:21. Kanskje målet ditt er å fullføre løpet på 3 eller 4 timer? Det spiller ingen rolle! Kom til Paris, løp et maraton, og nyt utsikten over Louvre, Place de la Concorde, Eiffeltårnet, Notre Dame og andre populære attraksjoner i Paris mens du gjør det.

Hvis du vil gjøre april til en fantastisk maratonmåned, hvorfor søker du ikke også på London Marathon? Det arrangeres tre uker etter Paris maraton, noe som betyr at det er tid til restitusjon og avslapning før du hopper på det igjen.

Paris maraton
Stikkord:

Dato

aug 10 2024

Legg inn en kommentar