Coldplay konserter i Paris 2017

Coldplay konserter i Paris 2017

Visste d at Coldplay skal opptre tre ganger i Paris denne sommeren? Det blir tre konserter på Stade de France, så bare pakk kofferten og gjør deg klar for noen heftige dager i Paris.

Er du en total konsertfreak bør du kanskje planlegge ett ekstra langt opphold i Paris. Coldplay skal nemlig opptre i Paris den 15 juli, 16 juli og 18 juli. Om du da for eksempel kjøper billetter til Coldplay konserten i Paris den 18 juli og så legger du opp til en uke med kos og moro i Paris. Du kan lese masse om stilige programmer, mulige vinsmakinger og flotte utflukter her i vår norske Paris Guide så det er enkelt å planlegge på den måten.

En uke senere, den 25 juli, står du så på ny ved sikkerhetskontrollen til Stade de France i Paris. Denne gangen er det ikke Coldplay du skal høre på, men denne gangen er det U2 som er på sin Joshua Tree turne. Høres ikke det ut som en heftig uke i Paris? Du kan kjøpe billetter til både U2 og Coldplay konsertene i Paris på siden vi henviser til litt lenger ned i artikkelen.On July 15th, 16th and 18th Coldplay will be there at Stade de France in Paris to perform and sing your favorite songs. Hopefully they will not only sing the songs from their latest album, but also include their greatest hits from earlier albums.

Det er lite tvil om at det vil bli fullt hus når Coldplay kommer til Stade de France. På denne stadion er det plass til omlag 80,000 mennesker, så du kommer ikke til å være alene når du synes sammen med favorittbandet. Og om du ikke visste det er Stade de France Frankrikes storstue. Her ble blant annet finalen i fotball EM i 2016 spilt mellom Frankrike og Portugal, og den har også vært arena for lignende store begivenheter tidligere også.

Coldplay konserter i Paris 2017
Coldplay konserter i Paris 2017

Coldplay konserter i Paris 2017

Stade de France
15, 16 og 18 juli – 17.00

Billetter: Viagogo

Om du vil vite mer om Paris er det altså bare å lese rundt i vår Paris Guide. Om du er opptatt i juli og heller ønsker å få med deg en Coldplay konsert i juni 2017 anbefaler vi at du legger turen til Wien for å høre på Coldplay på Ernst Happel stadion der. Du kan lese mer om Wien og Coldplay konserten i byen på www.wieninfo.no.

Legg inn en kommentar