Orly til Paris

Orly Airport

Orly er en stor og populær flyplass i Paris. Hvis du ankommer til Orly flyplassen er det heller ikke vanskelig å komme seg inn til Paris sentrum, og etter å ha lest denne artikkelen kan du forhåpentligvis roe deg ned og bare glede deg til det hele.

En måte å reise fra Orly til Paris sentrum på er ved å bruke RER B (Réseau Express Régional). For å bruke denne banen må du først bruke Orlyval (et lite tog) som du må ta til Antony RER stasjonen. Der kan du hoppe på toget (RER) og nå sentrum av Paris på 25 minutter.

Du kan også ta buss fra flyplassen til Pont de Rungis, og derfra reise med RER C. En annen mulighet er å ta Orlybussen som går fra flyplassen hvert 15 minutt, og transporterer deg til Denfert Rochereau i den sørlige delen av Paris.

AirFrance har også en buss som går hvert 15 minutt fra Orly Airport. Denne stopper på følgende stasjoner: Porte d’Orleans, Montparnasse, and Invalides. Dette er muligens den billigste og enkleste metoden å reise fra Orly til sentrum av Paris på.

Vil du har mer luksus?

Hva med en sjåfør som venter deg på Orly flyplassen i Paris?

Om du ønsker at en sjåfør skal stå å vente på deg ved ankomst på Orly flyplassen er det fullstending mulig. Du kan reservere helt privat transport ved å fylle inn skjemaene under. Du ser raskt hvor mye transporten vil koste og basert på det kan du velge om du synes det er verdt pengene eller ikke.