Beauvais til Paris

WizzAir at Beauvais Airport

Paris Beauvais-Tille Airport er en av de som ofte blir brukt av lavkostnads-selskapene. Ulempen med fyplassen er at den ligger ganske langt utenfor Paris. Men, det er jo ingen grunn å fortvile allikevel, ettersom det er ganske enkelt å reise fra flyplassen og inn til sentrum av Paris. De mest populære metodene er:

Paris Beauvais Tille Airport Shuttle:

Flyplassbussen starter etter hver ankomst til flyplassen, så etter at du har baggasjen på plass er det bare å gå ut av ankomsthallen og så finner man denne bussen ganske enkelt. Prisen er 15 Euro per person og bussen tar deg til Pershing car park i Paris – Porte Maillot. Herfra kan du reise med metro linje nummer 1 eller med RER C. Bussturen tar cirka 1 time og 20 minutter. Du kan også bruke denne bussen for transporten tilbake til flyplassen.

Det er selvfølgelig også taximuligheter (mye dyrere) og noen andre metoder der man kombinerer flere ting, men i utgangspunktet er bussen den enkleste og billigste måten. Eventuelt kan du bestille flyplass transfer, slik at du har en taxi som venter på deg ved ankomst.

Reis med taxi.

Det er mulig å reservere en taxi som plukker deg opp på flyplassen og som kjører deg direkte til ditt hotell, leilighet eller ønskede reisemål i Paris (eller i området rundt Paris). Du kan sjekke priser for slike private taxier ved å fylle inn skjemaet nedenfor.