Asterix parken

Hvis du har lyst til å besøke det eneste stedet i verden som har ekte gallisk stemning må turen gå til Asterix parken utenfor Paris. Denne parken åpnet først i 1989 og har siden den gang vært en av de kuleste aktivitetene å få med seg under et besøk til Paris området.

De siste årene har Asterix parken klart kommet i skyggen av kjente Disneyland, men om du ønsker å besøke parken som var på plass lenge før (3 år) Disneyland kom til Paris, er det bare å ta turen innom Asterix parken. Her kan du kjøre berg og dalbaner, deriblant en som regnes for å være en av de største i Europa, her finnes det scener der du kan se på stuntshow og andre teaterstykker, svømmebasseng med delfinshow og selvfølgelig masse ting som har med Asterix og gjøre. Det betyr at du også kan besøke seks forskjellige «verdener» når du tar turen innom Asterix parken. Disse representerer forskjellige historiske perioder, slik at de med litt historisk interesse også kan kose seg litt ekstra under oppholdet i parken.

Asterix parken ligger omtrent 30 kilometer utenfor Paris og det er ganske enkelt og greit å ta seg ut til parken. Det vi anbefaler er å bli med på en tur i regi av Paris City Vision. Da blir mange også transportert ut til parken og det er veldig praktisk og greit og ordne det hele på denne måten. Det er bare å trykke på linken hvis du ønsker å sjekke priser og muligens bestille tur til parken.

Asterix parken er åpen fra april til november hvert år. Da er det bare å planlegge turen og spørre barna hva de foretrekker, Disneyland eller Asterix Parken!

 

Asterix park in Paris
Asterix park i Paris

Les mer om andre barnevennlige programmer i Paris

Legg inn en kommentar