PSG mot Arsenal i Paris den 13 september

Reiser man til London er det fantastisk mange gode fotballkamper hver eneste måned. I Paris er det ikke så vel, og det største problemet er mangel på kjente stjerner i andre klubber i Frankrike.

Det er selvfølgelig sånn at når PSG spiller mot Monaco i fransk liga kan det regnes for å være en storkamp, men det blir på ingen måte det samme som når Manchester City og Manchester United spiller i England eller lignende. Derfor er høydepunktene for fotball-fans i Paris først og fremst når det er duket for Champions League, og i så måte får de høydepunktet fra gruppespillet i Champions League allerede i åpningskampen. Da kommer nemlig storklubben Arsenal fra Emirates stadion og London til Paris og Parc des Princes for å spille mot Frankrikes stolthet og storlag.

Nå har det seg sånn at Ligue 1 i Frankrike av og til kan være litt kjedelig, ettersom PSG har vunnet alt som er å vinne de siste årene og de har nesten vårt uslåelige. Dermed er det ikke spennende i det hele tatt. I år har de allerede tapt en kamp mot Monaco, så kanskje det er håp for at det skal bli jevnt i toppen av Ligue 1 igjen? Og med norske øyne hadde det selvfølgelig vært gøy om St. Etienne med Sælnes og Søderlund kunne være med å kjempe i toppen av Ligue 1.

PSG vs Arsenal on September 13th

PSG mot Arsenal den 13 september

Den første gruppekampen blir altså spilt den 13 september på Parc des Princes, PSG sin hjemmebane. Motstanderen er Arsene Wenger og hans Arsenal, ett av de mest populære lagene i hele verden. Det blir altså skikkelig tøff åpningskamp, men det er vel PSG som står som favoritter på papiret. Men, klarer de å spille like flott fotball og å vinne like mange kamper nå som Zlatan har reist fra Paris for å spille for Manchester United i stedet?

Det er fullt mulig å få tak i billetter til PSG kampen mot Arsenal den 13 september, men om du ikke kan være på stadion kan du fremdeles se kampen online eller på TV på mange forskjellige måter.

Arsene Wenger har fått litt krutt i det siste, men om han drar i land en seier mot PSG vil han garantert bli fredet i noen uker framover igjen. Selvom PSG er den tøffeste motstanderen deres i gruppespillet, vil det fortsatt bli vanskelige når de senere skal spille mot Ludogorets fra Bulgaria og mot FC Basel fra Sveits.

Glem ikke å få med deg de flotte severdighetene i Paris når du er i byen, og har du tid kan vi varmt anbefale et elvecruise på Seinen!

God reise!

 

Legg inn en kommentar