Bryan Adams konsert i Paris

Bryan Adams konsert i ParisBryan Adams og Paris har mange likheter. Har man først hør Bryan Adams blir man fort glad i stemmen hans og har man vært i Paris vil man gjerne besøke byen igjen. Kanskje det ikke er tilfeldig at Bryan Adams returnerer til nettopp Paris på sin nye Europa turne!

Det er noe vanedannende både ved Bryan Adams og Paris. Det er derfor du er heldig som kan kombinere begge to om du legger turen innom Frankrikes hovedstad den 2 oktober i 2016. Da skal nemlig Bryan Adams opptre på Zenith de Paris, og du er selvfølgelig velkommen til å få med deg konserten. Mannen som står bak kjente slagere som Summer of 69′, I Do it for you, Cant stop this thing we started og enormt mange andre slagere har ikke synket i popularitet, og er helt klart Canadas mest populære artist gjennom tidene.

Gå ikke glipp av Bryan Adams konserten i Paris hvis du er en fan av den kanadiske supermannen!

Er du ikke så gira på Bryan Adams?

Er du derimot ikke så stor fan er det heldigvis mye annet du kan gjøre i Paris. Du kan lese om museer og utstillinger i Paris her i vår norske Paris Guide. I tillegg finner du informasjon om flotte hoteller, spennende severdigheter, interessante aktiviteter og mye annet. Skulle du videre leite etter andre spennende byer i Europa er det liten tvil om at Praha er et høydepunkt, en by som faktisk av mange kalles Østens Paris. Så om du skulle ha lyst til å besøke en annen spennende by i Europa er vel få steder bedre enn østens Paris, nemlig Praha. Og tenk på det, Bryan Adams skal opptre der den 5 oktober, bare tre dager etter konserten i Paris…

For mer informasjon om Praha kan du besøke www.prahainfo.no.

Legg inn en kommentar