Green Day konsert i Paris 2017

Den 3 februar er det klart for Green Day konsert i Paris. Dette er den siste konserten på fastlands-Europa under turneen i 2017, så gå ikke glipp av konserten hvis du er en fan!

Vi trodde lenge dette var den siste Green Day konserten i Europa i 2017, men vi tok visst feil. Det er nemlig bare den siste konserten på fastlands-Europa, og i denne betegnelsen er ikke England og Storbritania inkludert. For når Green Day er ferdig med sin konsert i Paris reiser de nemlig videre til England der de skal ha tre konserter. Disse blir arrangert i Leeds den 5 februar, deretter i Manchester den 6 februar og den aller siste konserten i Europa i 2017 med Green Day blir arrangert den 8 februar i London i den fantastiske O2 Arenaen. Om du skulle ha lyst til å få med deg en av disse konsertene kan du kjøpe billetter ved å bruke lenken litt lenger ned i artikkelen.

Green Day konsert i Paris 2017
Gjør deg klar for Green Day konsert i Paris

Før Green Day kommer til Paris kommer de til å spille og rocke i mange andre byer i Europa. De skal selvfølgelig til Norge og til Oslo Spektrum, men de skal også innom Berlin, Stockholm, Praha, Krakow og drøssevis av andre byer. Men, hva kan vel slå det å besøke Paris kombinert med en Green Day konsert?

Green Day konserten i Paris blir arrangert den 3 februar og starter 19.00. Arenaen for begivenheten er AccorHotels Arena.

Green Day konsert i Paris

AccorHotels Arena
3 februar, 19.00

Billetter: Viagogo

Hva tror du? Vil du få med deg Green Day konserten i Paris, eller vil du heller nøye deg med et deilig elvecruise på Seinen med mat, eller kanskje bare et besøk i Eiffeltårnet, samt et besøk i Louvre for å hilse på Mona Lisa? Mulighetene er mange når du kommer til Paris, og her i vår norske Paris Guide finner du masse informasjon om anbefale programmer og andre ting verdt å få med seg i Paris. God reise!

Legg inn en kommentar