Iron Maiden konsert i Paris

Iron Maiden ParisDen 10 juni kommer nesten hele verden, i allefall Europa, til å feste blikket sitt mot Paris og det er ikke på grunn av det faktum at det er tid for Iron Maiden konsert i byen. For denne konserten som blir arrangert klokka 12.00 den 10 juni faller kraftig i skyggen av noe langt større og kanskje viktigere, nemlig fotball EM 2016 som har sin åpningskamp mellom vertsnasjonen Frankrike og utfordrer Romania denne dagen.

Selvom millioner av mennesker kommer til å se på kampen mellom Frankrike og Romania på TV og online denne dagen, bør man allikevel ikke glemme Iron Maiden konserten som også er med på å trekke tusenvis av mennesker til Paris. Om du er blant dem som heller hører på Iron Maiden enn å se på fotballkamp kan du kjøpe billetter til denne og andre Iron Maiden konserter i 2016 hos WorldTicketShop. Har du heller lyst til på noen Iron Maiden effekter, musikk eller kanskje videoer finner du alt dette hos Amazon.com.

Ikke glem at det sannsynligvis vil kry av mennesker i Paris denne dagen og det vil være svært høyt sikkerhetsnivå, så bli ikke overrasket om du ser mye politi i gatene og det kanskje er høye og stive sikkerhetsrutiner i forbindelse med både konserten og alt annet som skjer i Paris.

Åpningskampen blir forøvrig spilt på Stade de France og den blir spilt klokka 21.00 på kvelden. Du finner forøvrig full spilleplan for kampene under fotball EM her.

Legg inn en kommentar