A-Ha konsert i Paris

A-Ha Paris 2016

A-Ha Paris 2016Dette er ikke tull, men helt sant. A-Ha kommer til Paris for å ha en konsert og datoen er faktisk 1 april. Det er nettopp derfor vi sier at dette ikke er tull. Det fenomenale og populære norske bandet skal opptre i den franske hovedstaden.

A-Ha har laget fantastisk mange flotte sanger og Morten Harket har en fantastisk stemme som imponerer alle og enhver. Blant deres mest kjente sanger er kanskje The Living Daylights som var tittelsangen til James Bond filmen fra 1987 med det samme navnet. Dette var den første James Bond filmen til Timothy Dalton og du kan se filmen på Amazon.com. Om du befinner deg utenfor USA og vil se filmen på Amazon.com bør du lese disse instruksjonene først.

Om du derimot vil ha billetter til selve konserten trenger du ikke å go hunting high and low for å gjøre det, for du kan enkelt og greit finne billetter til denne og alle andre A-Ha konserter i 2016 hos WorldTicketShop. Og om du skulle ha lyst på deres nyeste album som heter Cast in Steel kan du kjøpe dette både som .mp3, på CD og på Vinyl fra  Amazon.com.

Vi håper du får et fantastisk opphold i Paris og glem ikke at du her i vår norske Paris Guide også kan finne informasjon om severdigheter, aktiviteter, konserter, transport og andre interessante Paris temaer. Og om du skulle ha lyst til å se en A-Ha video fra James Bond filmen er det bare å se på videoen nedenfor.

 

Legg inn en kommentar