Se Midnight in Paris online

midnight in ParisEr du glad i Paris og synes byen er vakker er det godt mulig at du også vil like filmen Midnight in Paris fra 2011 godt. Dette er en film laget av Woody Allen og den handler om en familie som reiser til Paris.

Livene deres er ikke akkurat en dans på roser, men turen til Paris vil endre på dette i stor grad. Det som skjer der er nemlig at hovedpersonen i filmen er ute og drikker litt i meste laget, og mens han vandrer gatelangs rundt midnatt og klokka ringer skjer det noe underlig. Han hopper ombord i en bil og blir tatt med på fest der han møter gamle kjendiser som Hemingway og andre. Dette påvirker selvfølgelig hans liv og kvelden derpå drar han dit igjen. Dama blir ikke med nå heller, og går da glipp av et møte med blant annet Picasso!

Som du skjønner er dette en romantisk komedie fra Paris, så den egner seg godt både for Paris fanatikere og folk som liker Woody Allen og romantiske filmer. Du kan se den på flere måter, du kan selvfølgelig kjøpe den på DVD eller lignende, men om du har Netflix kan du også se den på norsk Netflix. Om du vil kan du også se den på Amazon Instant Video, men det er litt mer komplisert ettersom Amazon ikke har sjappe i Norge, og da må du se den ved å bruke litt mer kompliserte instruksjoner som du finner her.

Nå som jula nærmer seg så kan det jo være at du har lyst til å se på en julefilm på Netflix også, eller kanskje besøke julemarkedene i Paris, eller kanskje begge deler. Du kan lese mer om julemarkedene i Paris på den følgende siden og du kan lese mer om julefilmer på Netflix i den følgende artikkelen!

Håper du får en flott reise til Paris i allefall, og en riktig god jul!

Legg inn en kommentar