Guns N Roses konsert i Paris 2017

Det kommer til å bli mange høydepunkter i Paris denne sommeren, men alle er enige i at ett av de største blir den 7 juli i det Guns N Roses kommer til Stade de France for å opptre.

Guns N Roses har vært i Paris tidligere og i juni 2012 opptrådte de i arenaen Bercy. Dette er en flott arena, men mye mindre enn Stade de France der de skal opptre denne sommeren. Mens Bercy er en innendørs arena er Stade de France den største arenaen i byen og den er utendørs. Her har du tidligere sette fotballkamper på TV og mye annet, men den 7 juli er det altså Guns N Roses som kommer for å spille sine største slagere på denne arenaen. Og om du kommer kan du forvente deg å høre på musikken sammen med rundt 80,000 andre tilskuere. Høres det ikke ganske kult ut?

Det er ikke bare Guns N Roses som skal opptre på Stade de France denne sommeren. I tillegg kommer U2 og Coldplay og enda flere band, så for en full oversikt kan du sjekke hva som skjer i Paris her i vår norske Paris Guide. Der finner du også informasjon om utstillinger og temporære utstillinger i byen.

Vil du helle bare finne informasjon om aktiviteter og severdigheter i Paris, eller kanskje offentlig transport er det bare å bruke menyen ovenfor for mer informasjon.

Guns N Roses konsert i Paris 2017
Guns N Roses konsert i Paris 2017

Guns N Roses konsert i Paris 2017

Stade de France
7 juli

Billetter: Viagogo

Har du lyst til å få med deg denne konserten i Paris? Eller kanskje du heller vil dra til Wien for å høre på Guns N Roses den 10 juli på Ernst Happel Stadion? Du finner du billetter til disse og alle de andre Guns N Roses konsertene på lenken ovenfor.

Legg inn en kommentar