Bob Dylan konsert i Paris 2017

Bob Dylan konsert i Paris 2017Den 20 april kommer den fantastiske musikeren og sangeren Bob Dylan til Zenith de Paris for å opptre. Har du lyst til å få med deg konserten?

Du visste det kanskje ikke, men det er ikke så lenge siden du så på noe som skjedde i Zenith de Paris live på TV hjemme i Norge. Hva er det du så på lurer du kanskje på? Vel, vi kan ikke garantere det, men om du så håndball VM finalen mellom Norge og Frankrike (der Norge dessverre tapte), så du faktisk på en håndballkamp live fra nettopp denne arenaen. Det var hyggelig da, og om du kommer til Paris for å få med deg Bob Dylan konserten i samme arena kommer du nok til å få enda flere hyggelige minner å ta me deg hjem.

Men, hvis du først kommer til Paris håper vi du kommer til å gjøre mer enn bare å få med deg Bob Dylan konserten. Hvorfor ikke besøke Eiffeltårnet, gå innom Notre Dame, smak på litt frank vin, gå på en «Da Vinci kode» tur i Paris, besøk Moulin Rogue og dra på et herlig elvecruise i Paris. Mulighetene er mange, og det er bare kreativiteten og lommeboka som kan sette en stopper for moroa du har i vente under oppholdet i Paris.

Du kan lese mer om severdigheter, aktiviteter, programmer, transport og andre Paris temaer her i vår norske Paris Guide.

Bob Dylan i Paris 2017

Zenith de Paris
20 april, 20.00

Billetter: Viagogo

På lenken ovenfor kan du kjøpe billetter til alle de forskjellige Bob Dylan konsertene i Europa i 2017. Du kan ikke bare kjøpe billetter til disse konsertene, men du kan også kjøpe billetter til andre konserter i Paris i 2017 som U2 konsertene, Coldplay konsertene, Guns N Roses konserten eller andre begivenheter. Om du heller vil høre Bob Dylan live i Oslo Spektrum den 4 april, eller kanskje i Glasgow i Scotland, kan du også kjøpe billetter til disse begivenhetene på lenken ovenfor.

Vi ønsker deg en riktig god reise til Paris og håper du vil få stor glede av vår norske Paris Guide under planleggingen.

Legg inn en kommentar