Depeche Mode konsert i Paris i 2017

depeche-mode-concert-in-paris

Drømmer du om å få en pangstart på juli i 2017? Kom til Paris for å få med deg Depeche Mode konserten på Stade de France den 1 juli i 2017.

Når Depeche Mode kommer til Paris den 1 juli har de allerede vært gjennom to måneder med hyppige konserter i storbyer i Europa. De har blant annet vært innom byer som Ljubljana, Bratislava, Amsterdam, Stockholm, København, Berlin, Roma og London. Etter konserten i Paris har de bare noen få byer igjen, og disse er Gelsenkirchen i Tyskland, Bilboa i Spania, Lisboa i Portugal, St Petersburg og Moskva i Russland. Det er altså ikke så mange muligheter igjen for deg som vil høre Depeche Mode live i Europa i 2017, så vi foreslår selvfølgelig at du kommer til Paris for å høre på Depeche Mode her.

For deg som vil være vel forberedt til konserten i Paris anbefaler vi at du hører på det nye Depeche Mode albumet Spirit på Spotify, Google Music, Apple Music eller kanskje du rett og slett kjøper CD-en før konserten i Paris. Dette albumet blir først sluppet våren 2017, i god tid før dere store konsertturne.

Depeche Mode konserten i Paris

Som vi skrev tidligere blir konserten i Paris arrangert på Stade de France. Dette er en majestetiske arenaen som har blitt brukt til mange begivenheter, for eksempel finalen i fotball EM mellom Frankrike og Portugal den 10 juli i 2016. Det var også her det ble spilt treningskamp mellom Frankrike og Tyskland da det var forsøk på terrorangrep i 2015, men heldigvis ble angrepet avverget på utsiden av stadion.

Det vil være plass til omtrent 80,000 mennesker når det blir Depeche Mode konsert på Stade de France, og det kommer til å bli fullt. Det er derfor garantert ett av de store høydepunktene under deres konsertturne i 2017. I London skal de opptre på den Olympiske Stadion (der West Ham spiller sine hjemmekamper siden høsten 2016) og i Roma skal de også spille på den Olympiske Stadion. Disse tre konsertene kan regnes for å være enorme begivenheter med drøssevis av folk, og garanterte høydepunkter under turneen til Depeche Mode.

depeche-mode-concert-in-paris
Ivica Drusany / Shutterstock.com

Konserten med Depeche Mode i Paris kommer til å starte 18.00. Hvis det er en stekende solskinnsdag betyr det at du må passe på å drikke nok, for kombinasjonen av tørste og drøssevis av folk er ikke alltid den beste!

Depeche Mode konsert Paris

Sted: Stade de France
Tid: 1 juli, 18.00

Billetter: Viagogo

Du kan kjøpe billetter til denne Depeche Mode konserten i Paris på lenken ovenfor. Der finner du også billetter til alle andre Depeche Mode konserter i 2017. Dette er såkalte second-hand billetter. De er derfor litt dyrere, men om du er villig til å betale en god sum for å være til stede på deres konserter, har du i allefall muligheten til det der.

Har du mer tid til overs kan du lese mer om hva som skjer i Paris, byens severdigheter, aktiviteter, transport og lignende her i vår norske Paris Guide. God reise og kos deg på konsert!

 

Legg inn en kommentar