Fra Hercules til Darth Vader i Louvre museet

Har du lyst til å få med deg en moderne utstilling i Louvre museet mens du er i Paris? Gå ikke glipp av utstillingen «Fra Hercules til Darth Vader.»From Hercules to Darth Vader

Denne utstillingen åpnet den 17 oktober i 2015 og vil være tilgjengelig helt fram til 4 juli i 2016. Den blir vist i Louvre museet og målet til utstillingen er å vise hvordan myter og mytiske personer blir brakt til live av artister, skulptører og malere.

Denne utstillingen er delt inn i fire deler og i den første delen får vi se hvordan forskjellige artister så for seg skapelsen av himmel og jord. Deretter fortsetter turen gjennom Egypt, Mesopotamia og fram til grekerne, og så ender vi ved slutten av vandringen opp i dagens kultur med dagens myter og personligheter som blant annet Darth Vader.

Om du synes det høres spennende ut å se hvordan myter blir vist og skapt liv rundt av artister er denne utstillingen i Louvre museet i Paris kanskje noe for deg.

Fra Hercules til Darth Vader i Louvre museet

17 oktober – 4 juli, 2016
The Petite Galerie, Richelieu wing

Omd u planlegger å reise mere rundt i Europa og kanskje ønsker å besøke spennende museer i Praha kan du lese mer om slike og masse annet av programmer, aktiviteter og severdigheter på www.prahainfo.no.

Legg inn en kommentar