Bruce Springsteen konsert i Paris

Bruce Springsteen konsert i ParisEr Bruce Springsteen konserten i Paris den 11 juli årets høydepunkt? Definitivt ikke, men om du er i byen er den absolutt verdt å få med seg.

Du skjønner kanskje ikke hvorfor vi mener at det ikke er høydepunktet, men sammheten er at den 11 juli kommer det til å være tusenvis av ekstra folk i Paris på grunn av en kjempebegivenhet som foregår den 10 juli i byen, nemlig finalen i fotball EM 2016. Og det er nok et mye større høydepunkt for de fleste enn Bruce Springsteen konserten. Så mens mange er litt slitne etter å ha feiret hele natten i Paris, eller kanskje er triste etter å ha tapt finalen i fotball EM, gjør Bruce Springsteen seg klar til konserten som blir arrangert i PopB Arena 19.30 den 11 juli. Hvis du vil se full liste over kamper i fotball EM finner du en oversikt her.

Har du lyst til å få med deg Bruce Springsteen konserten i Paris den 11 juli? Det skjønner vi fremdeles godt og du kan kjøpe billetter til denne og til alle andre Springsteen konserter i 2016 på lenken nedenfor. I tillegg til å opptre i Paris kommer Bruce Sprinsteen også til byer som Roma, Barcelona, Madrid, Lisboa, Dublin, London og drøssevis av andre storbyer, så mulighetene er mange.

Bruce Springsteen konsert i Paris

Arena PopB
11 july, 19.30

Billetter: WorldTicketShop

Vi håper du kommer til å få noen kanonfine dager i Paris med fotball, Bruce Springsteen og selvfølgelig også med tur på Seinen, deilige viner på vinsmaking og fantastisk utsikt fra Eiffel tårnet! God reise!

Legg inn en kommentar