Hvor kan jeg se Euro 2016 kampene online?

Jeg kommer meg dessverre ikke til Frankrike under fotball EM 2016 og det gjorde dessverre ikke Norge heller. Men, hvor kan jeg se Euro 2016 kampene online?

Det er et veldig enkelt spørsmål egentlig ettersom det er en begivenhet som blir vist i alle nasjoner rundtomkring i Europa. Du finner en nesten komplett liste over hvilke TV selskaper som viser begivenheten her. Allikvel er det to måter å se Euro 2016 på online som garantert vil falle i smak for de med norsk som morsmål og bare les videre så skal vi skrive litt om dem.

hvordan se Euro 2016 online

Se Euro 2016 online på NRK/TV2

Den aller enkleste måten å se Euro 2016 online er ved å begivenheten på norsk TV. I Norge er det TV2 og NRK som kommer til å vise kampene, noe som betyr at du enkelt kan se kampene som NRK viser på NRK sine nettsider og kampene TV2 viser på TV2 Sumo. Hos TV2 Sumo vil du trenge et abonnement i tillegg, men har du det har du umiddelbart tilgang til alle Euro 2016 kamper online. Merk at dette kun gjelder dersom du befinner deg i Norge, for befinner du deg utenfor Norge bør du lese denne artikkelen for hjelp til det å se fotball EM online.

Se Euro 2016 online på BBC/ITV

Hvis du er en nordmann som ikke er så nøye på norske kommentatorer, men svært gjerne hører på engelsktalende kommentatorer kan du se alle kamper fra Euro 2016 online på BBC og ITV. Fordelen med dette er at du ikke engang trenger abonnement hos TV2 Sumo, men du ser alle kamper gratis. Det krever selvfølgelig at du befinner deg i England, men gjør du ikke det kan du finne mer instruksjoner om hvordan du ser kampene på netthjelp.eu. Merk  det i utgangspunktet er samme metode som brukes både for å se på kampene på norsk og på engelsk TV, så om du bare følger beskrivelsene i en av artikelen har du umiddelbart mulighet til å hoppe fra det å se på fotball EM på NRK eller TV2 i Norge til BBC og ITV i England.

Det hele begynner 10 juni

Den 10 juni er det klart for avspark i fotball EM og vi håper du har funnet informasjon i denne artikkelen nyttig. Vi heier på Frankrike og de fleste andre nasjoner og håper på masse mål og action!

Legg inn en kommentar