Andre Rieu konsert i Paris [2017]

På den siste marsdagen i 2017 er det duket for Andre Rieu konsert i Zenith de Paris i den franske hovedstaden. Høres ikke det ut som en godbit du bør få med deg?

Den siste dagen i mars i 2017 er en fredag, så kunne det være noen bedre måte å starte en langhelg i Paris på enn med en Andre Rieu konsert? Dagen derpå reiser han videre til Lille i Frankrike for å opptre der, så du har kun denne ene muligheten til å se og høre Andre Rieu konsert i 2017.

Andre Rieu konsert i Paris den 31 mars i 2017
Andre Rieu konsert i Paris den 31 mars i 2017

Siden Andre Rieu er en mann med fantastisk humor kommer han helt sikkert til å komme med noen aprilspøker når han besøker Lille den 1 april. Men, med en så herlig humor som han har kommer det helt sikkert til å komme noen gode vitser fra han også under konserten i Zenith de Paris den 31 mars. Etter konserten i Lille reiser han videre for å besøke flere byer i Frankrike som Lyon og Dijon, men den 7 april er det slutt og da tar han seg en måned uten konserter. Hans neste opptreden etter dette blir i Praha der han skal opptre den 12 mai.

Andre Rieu konsert i Paris den 31 mars i 2017

Har du lyst til å være der under Andre Rieu konserten i Paris den 31 mars? Du kan kjøpe billetter til begivenheten hos Viagogo. Der finner du også billetter til alle andre Andre Rieu konserter i 2017, så om du heller vil få med deg konserten hans i Praha i mai kan du kjøpe billetter til den også på siden.

Ikke vær som Zlatan

Vi leste akkurat at Zlatan Ibrahimovic aldri besøkte Eiffeltårnet i løpet av sine fire år som fotballspiller i PSG. Det eneste vi kan si er at vi håper at du ikke blir som Zlatan! Paris er en av de mest fantastiske byer på jorda, så når du først kommer til byen anbefaler vi deg å spise så mye som mulig av den. Besøk Eiffeltårnet, gå innom Notre Dame, besøk Louvre museet og selvfølgelig ta en tur innom Sacre Coeur. Det er utrolig mye denne byen har å by på, så ikke snø deg inne som Zlatan, men oppdag byen å bli forelsket!

Du kan lese mer om Paris og om byens severdigheter og muligheter her i vår norske Paris Guide. God reise!

 

Legg inn en kommentar