Skatter fra Rhodos

En spennende utstilling som bærer navnet «Rhodes: A Greek Island and Getaway to the East» kan nå bli sett i Louvre museet i Paris fram til 9 februar i 2015.
Skatter fra Rhodos

For å kunne ha en så spennende utstilling har Louvre samarbeidet med blant annet museum i København, Rhodos museet og British museum i London. Dette er en utrolig stor samling av objekter som har overlevd fra gammelt av som stammer fra øya Rhodos. Objektene som blir utstilt er stort sett fra perioden mellom 1400 før Kristus og fram til år 600 før Kristus, selvfølgelig med unntak her og der.

Ved å besøke utstillingen har du mulighet til å bli bedre kjent med disse periodene i den greske historien og spesielt da med Rhodos, så om du har interesse av historie og liker å få den malt for dine øyne mens du ser på objekter og andre spennende ting utstilt, så er dette en utstilling for deg i Louvre museet i Paris.

Utstillingen åpnet den 14 november i 2014 og vil være tilgengelig fram til 9 februar i 2015. Inngangsbilletten til utstillingen koster 12 Euro per person, og ikke glem at museet er stengt på tirsdager.

Mer informasjon om selve utstillinge finner du her.

Legg inn en kommentar