Julegaver verdt å kjøpe i Paris

Julegaver verdt å kjøpe i ParisHar du en drøm om å gjøre deg ferdig med julegavestresset mens du er i Paris? Her er det i allefall ikke mangel på dyre butikker, men selvfølgelig finnes det også rimeligere butikker. Her kommer noen tips!

Det er umulig å glemme julemarkedene når man snakker om å kjøpe julegaver i Paris. Markedene finnes der i tiden før jul og her finner man alltid mye som er typisk for en nasjon av håndlagde og spennende produkter. Selvfølgelig finner man mye tull og tøys også som fort går i stykker og ikke har så høy kvalitet, men allikevel er julemarkedene helt ideelle for å kjøpe julegaver i Paris. De typiske gavene en kjøper her er smykker, skinnvesker, spennende lamper i forskjellige farger og sjakkbrett, vaser, lys og lignende.

Om du synes det er altfor kjipt og kjedelig kan du selvfølgelig finne noe som er mye søtere, og det er sjokolade. De kan lage god sjokolade også i Frankrike, selvom sjokoladen i Belgia er mye mer kjent enn den franske. Allikevel er det en del navn på butikker og produsenter du bør huske på, for der kan du finne flotte sjokolader i flott innkledning som vil gi en flott presang til noen du er glad i som er glad i sjokolade. Navnene du kan og bør være på utkikk etter er for eksempel Patrick Roger, La Maison du Chocolat, Michel Chaudun, Christian Constant og mange, mange flere.

Om du har lyst til å lese mer om julemarkedene i Paris, kan du gjøre det her!

Legg inn en kommentar