Nyheter fra de siste syv årene

Orsay museumOrsay museet i Paris er ett av de ledende kunstmuseene i byen, selvom det selvfølgelig faller litt i skyggen til Louvre, ett av verdens mest kjente museer for kunst. Men i hvilken som helst annen by i verden ville Orsay museet blitt regnet for å være en sensasjon.

Hvis du ønsker å bli bedre kjent med Orsay museet har du nå en gyllen mulighet til å kombinere nytt med gammelt. Hvorfor ikke ta en titt på den permanente utstillingen, samtidig som du kan sjekke denne temporære utstillingen som handler om nye malerier og verker museet har tilegnet seg de siste syv årene. Nettopp av den grunn er det offisielle navnet på utstillingen «Seven years of reflection», som altså handler om at du her kan se og bli kjent med nyheter og ting som har skjedd og påvirket museet de siste syv årene.

Utstillingen åpenet den 18 november og vil være tilgjengelig helt fram til 22 februar i 2015. For mer informasjon om museet, besøk vår side som handler om Orsay museet. Ellers er det bare å nyte livet i Paris, og om du ønsker hjelp med noe annen informasjon, er det bare å lese rundt i vår norske Paris Guide for matnyttig informasjon.

Legg inn en kommentar