Ed Sheeran konsert i Paris 2015

Ed Sheeran er utrolig populær verden rundt, og nettopp av den grunn reiser han på stor turne som går innom store og små byer her og der i 2014 og 2015. Hans popularitet er nok helt klart størst i England og i London der han skal ha tre konserter på Wembley i juli, men han kommer også til Paris sin storstue Zenith i februar 2015.
Ed Sheeran Paris

I 2011 kom albumet Pluss (+) ut og det var hans deby. Så i 2012 var han gjestesanger på Taylor Swift sitt album, noe som gjorde at svært mange fikk øynene sine opp for nettopp Ed Sheeran. Etter dette har ballene rulla på seg og nå er han superstjerne som fyller Wembley og andre konsertarenaer verden rundt.

Han kommer til Paris den 2 februar, men i tillegg til dette skal han også ha tre andre konserter rundt i andre byer i Frankrike. Om du ønsker å sjekke ut denne Paris konserten kan du kjøpe billetter hos WorldTicketShop.

Om du heller har lyst til å bli med på en vinsmaking i Paris, eller kanskje se noen bilder fra Paris er det bare å se deg rundt her i Paris Guiden, så finner du forhåpentligvis alt du er på jakt etter og mye mer i tillegg til det.

Legg inn en kommentar