Hvilket hotell i Paris har best utsikt?

Kommer du til Paris med ønske om å bo på et hotell og spesielt et hotellrom med fantastisk utsikt? Det finnes mange hoteller å velge blant, men mange setter en knapp på følgende hotell, Hotel Plaza Athenee Paris.

Tidligere har vi skrevet en artikkel som handler om de beste fem stjerners hotellene i Paris. Plaza Athenee var ikke på denne listen, men det kunne enkelt ha vært der uten problemer. Så, om du ønsker å bo i luksus i Paris med fantastisk utsikt, er dette et hotell du bør lese mer om.

best view in Paris

Hotel Plaza Athenee Paris

Hotel Plaza Athenee Paris befinner seg kun fem minutter til fots fra Champs Elysees, midt i hjertet av Paris. Herfra kan man enkelt gå rundt i sentrum, reise videre med metro, eller ta seg en spasertur til det vakre Eiffel tårnet, som man også kan nyte utsikten til fra flere punkter i hotellet, blant annet de fantastiske Eiffel suitene. I tillegg til flott utsikt har hotellet også god mat, og mannen som er sjef for restauranten har tidligere styrt restauranter med Michelin stjerner, så her bør det ikke være noe å si på kvaliteten. En annen spesialitet på dette hotellet er minibarnen, som inneholder et enormt utvalg av drikke, hvis du skulle finne på å bli tørst mens du er innenfor hotellets og ditt hotellroms fire vegger.

Så, om du er på jakt etter fantastisk utsikt og luksus i Paris, reserver et rom på en av Eiffel-suitene på Plaza Athenee i Paris!

Legg inn en kommentar