Hotell med fantastiske blomster i Paris

Kommer du til Paris og drømmer om å bo i et hotell med fantastiske blomster og blomstersatser? Da er det bare å lese videre, for her kan du lese om et hotell som bruker omtrent 10 millioner norske kroner i året på å la de besøkende nyte friske og fine blomster året rundt.

Four Seasons ParisHotellet det er snakk om som har et så lekkert blomstebudsjett er Four Seasons George V, et fem stjerners hotell som befinner seg langs Champs-Elysees, midt i gryta av Paris. Hotellet er faktisk så vakkert med alle blomstene, at mange turister faktisk velger å legge turen innom hotellet ene og alene av den grunn at de ønsker å se på blomstene. Så, om du til syvende og sist ikke velger å booke rom på dette hotellet, kan vi varmt anbefale at du allikevel legger turen innom og kanskje spiser en lunsj på restauranten her eller bare nyter en kopp kaffe eller i det minste besøker et av toalettene for å slå vann av potetene.

Da er det bare å glede seg, og ikke glem Four Seasons George V på listen over severdigheter i Paris. Skulle du ønske å booke et rom på dette hotellet, kan du finne priser og lignende her.

Legg inn en kommentar