Nyttårsaften i Paris 2014

New Years Eve ParisUansett når på året man kommer til Paris er det en utrolig vakker by med masse programmer og aktiviteter som er verdt å få med seg. Kommer man så til Paris for å feire nyttår er saken akkurat den samme.

Vi har allerede skrevet om det med julemarked og juleprogrammer i Paris, men hva skjer den 31 desember og hva slags muligheter har du som kommer til Paris da? Om du ønsker en romantisk og avslappet kveld den 31 desember er ett av de flotteste programmene du kan få med deg en tur på Seinen i Paris, der du nyter god mat og fantastisk utsikt. Mer romantisk kan det vel egentlig ikke bli?

Om du er mer glad i tørre forhold kan du være med på «flomlys tur» med buss i Paris med buss, også på nyttårsaften. Her ser du byen og kan ta farvel med det gamle året og si velkommen til det nye mens du ser på vakre severdigheter.

En annen mulighet er å besøke slottet  Vaux le Victome. Dette er en tur for hele familien som er en halvdagstur, der man kan se på vakker belysning, og se et skikkelig flott slott.

Høres noe av dette spennende ut? Les mer om disse og andre tilbud for nyttårsprogrammer i Paris hos ParisCityVision.

 

Legg inn en kommentar