Mariah Carey konsert i Paris

Mariah Carey LiveDen 21 april er det tid for konsert med Mariah Carey i Paris. Dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse og om du har lyst til å få med deg Mariah Carey konserten hennes i Paris er det fortsatt mulig i skrivende stund.

Før vi skrev denne artikkelen var vi litt usikre på om det er Celine Dion eller Mariah Carey som har vært i media det siste året på grunn av at de har gått en god del opp i vekt, men etter å ha sett på bilder fra nyere tid er det nok helt klart at det er Mariah Carey det er snakk om. Det er litt interessant at hvis du ser på coveret til hennes nyeste CD som heter #1 To Infinity ser man en ganske annen Mariah Carey enn det man gjør hvis man ser på faktiske bilder av henne som er tatt i den siste tiden. Men for å være ærlig, hvem bryr seg om det? Dama har en fantastisk stemme som er verdt å få med seg og om du skulle ha lyst til å høre dama med en av de beste stemmene i verden når hu legger turen innom Paris har du nå altså muligheten til det! Biletter til denne og andre Mariah Carey konserter i 2016 kan du kjøpe hos WorldTicketShop.

Konserten blir arrangert den 21 april i Arena Popb i Paris og den starter 20.00.

Da er det bare å gjøre seg klar for Mariah Carey konsert i Paris. Om du heller skulle ville høre på henne i for eksempel Krakow så kan du lese mer om hennes konsert i Krakow i denne artikkelen!

Leiter du forøvrig etter mer informasjon om severdigheter i Paris eller andre ting som har med Paris å gjøre håper vi du finner det her i vår norske Paris Guide. God reise!

Legg inn en kommentar