Justin Bieber konserter i Paris

Justin Bieber live in ParisDet er mye som skjer i Paris og her i vår Paris Guide kan du lese mer om hva som skjer i Paris. I 2016 er kanskje fotball EM det store høydepunktet, men for mange tenåringsjenter er kanskje de to konsertene til Justin Bieber i september det de gleder seg aller mest til.

Fotball EM blir arrangert i juni og juli og det vil garantert skape et mye større mediastyr og sikkerhetsoppstyr enn Justin Bieber konsertene. Men, det kommer allikevel til å bli mye styr den 20 og den 21 september når Justin Bieber kommer til Arena Popb for å opptre to ganger.

Om du skulle ønske å få med deg en av disse konsertene i Paris kan du kjøpe billetter til en av disse konsertene kan du kjøpe disse hos  WorldTicketShop. Det som er bra med den siden er at du kan kjøpe billetter ikke bare til Paris konsertene til Justin Bieber, men også til resten av konsertene han skal ha rundt i Europa i 2016, noe som betyr at du kan kjøpe billetter til hans Oslo konserter også på den siden. Du får der oversikt over alle hans konserter og prisen for de billigste billettene til alle disse, så om du ønsker å høre Justin Bieber der konsertene er billigst kan det være at du bør legge turen til Zagreb i 2016.

Nå kan det være at du vurderer Zagreb, men la oss si det først at severdighetene i Zagreb ikke kan sammenlignes med de i Paris. Om man hadde satt sammen en liste av de ti fineste severdighetene i Paris ville disse alle helt klart bli plassert før den fineste severdighetene i Zagreb på en listen. Men, det er jo ikke mulig å sammenligne disse byene. Heldigvis trenger ikke den ene byen å utelukke den andre, så om du har lyst, kan du jo besøke begge byene, og kanskje høre Justin Bieber to ganger i 2016?

Om du ikke har kjøpt deg Justin Bieber sin nyeste CD enda som heter Purpose kan du bestille den fra Amazon.com og få den trygt levert i god tid før konsertene i Paris. Du kan også kjøpe den som .mp3 der og eventuelt som vinyl, så mulighetene er mange.

Legg inn en kommentar