Lady Gaga konserter i Paris oktober 2017

Lady Gaga concert

Lady Gaga konsertDen sjette og den syvende oktober kommer Lady Gaga til å opptre i AccorHotels Arena i Paris. Har du lyst til å være blant de heldige som får høre divaen live i Paris denne høsten?

Fredag den sjette oktober er den første dagen med Lady Gaga konsert i Paris i 2017. Den følgende dagen, lørdag den syvende oktober, kommer Lady Gaga igjen til å opptre på den samme scenen. Arenaen er AccorHotels Arena, et sted som i lang tid var kjent som Bercy. Nå har det fått nytt navn, og det er en utrolig populær arena. Den blir ikke bare brukt til konserter, men for mindre enn en uke siden ble den brukt til ishockey kamper under hockey VM i Frankrike (og Norge spilte sine kamper der), og tidligere i år spilte Norge finalen i håndball VM mot vertslandet Frankrike i den samme hallen.

Men, den 6 og 7 oktober kommer det ikke til å handle om sport. Da er det Lady Gaga for alle penga, og dama som kan alt om å lage show, kommer garantert til å gjøre det igjen når hu opptrer i den vakre byen Paris.

Vil du kjøpe billetter til en av disse konsertene kan du bruke lenken nedenfor.

Lady Gaga Paris 2017

AccorHotels Arena
6 og 7 oktober

Billetter: Viagogo

Etter konsertene i Paris kommer Lady Gaga til å reise videre til London der hu skal opptre to ganger i O2 Arena. Billetter til alle hennes konserter verden rundt i 2017 finner du ved å søke på Lady Gaga når du besøker Viagogo siden.

Vil du heller bli inspirert til å gjøre ting i Paris? Les mer om de mest kjente severdighetene i byen her i vår norske Paris Guide. God reise!

Legg inn en kommentar