II Divo konsert i Paris

Il DivoKanskje du ikke visste det, men britiske Simon Cowell har gjort mer enn å lage flotte TV serier. Han er også mannen og hjernen bak Il Divo, en gruppe som består av den Amerikanske David Miller, den franske Sebastien Izambard, den sveitsiske Urs Buhler og den spanske Carlon Marin.

Disse guitta har sunget sammen siden 2003 og deres første plate slapp de i 2004. Siden den gang har de solgt over 26 millioner album og de synger på både engelsk, spansk, italenisk, fransk og latin, så her er det språk for alle og enhver.

Deres nyeste album heter Musical Affair og det ble sluppet i 2013. I år er de så på stor turne Europa rundt og de besøker både større og mindre byer på denne. De kommer da selvfølgelig også til Paris og de skal ha konsert i Zenith i Paris den 2 november.

Om du ønsker å få med deg konserten deres i Paris kan du kjøpe billetter hos WorldTicketShop.

For de som ikke er så nøye på det, kan du droppe konserten, men du kan selvfølgelig lese om andre konserter og moro her i Paris Guiden. I tillegg kan du også lese om severdigheter i Paris og andre programmer og aktiviteter, så len deg tilbake og så håper vi du finner den infoen om Paris du er på jakt etter.

Legg inn en kommentar