Gruppetur i Orsay museet i Paris

Gruppetur i Orsay museet i Paris

Ett av de mest berømte og beste museene i Paris er Orsay museet. Dette er det perfekte stedet for deg som ønsker å se en av de største impresjonist utstillingene i verden. Det eneste er at noen ganger er det så mange folk til stede at mye tid går med til å stå i kø. Derfor kan det være veldig greit å bli med på en gruppetur med egen privat guide for å få så mye som mulig ut av tiden din!

På en slik gruppetur slipper man å stå i kø, men man blir med en liten gruppe med egen guide og blir i løpet av turen kjent med bildene til malere som Van Gogh, Monet, Renoir og Degas. Turen varer totalt to timer og man kan bli bedre kjent med malerne selv og få et godt bilde av tiden de levde i, betydningen av flere av de mest kjente bildene samt mye annet som kan være interessant å vite.

Turen er tilgjengelig for opp til 25 personer, og dette er en utrolig flott tur for deg som ønsker et dypdykk inn i museets verden. Alle inngangsbilletter og lignende er inkludert i prisen på turen som du kan bestille hos  Viator.

Legg inn en kommentar