Filmtur i Paris

Filmtur i Paris

Er du en filmentusiast som liker en god film, og spesielt hvis den er filma i Paris? Vi har tidligere skrevet om filmer som er spilt inn eller har handling i Paris, men om du ønsker å bli kjent med slike filmer på virkelig nært hold, kan vi varmt anbefale en filmtur i Paris.

På en slik gåtur med fokus på filmer og tv-serier som er spilt inn i Paris kan du bli tatt med inn i en slik verden av din proffe guide. Her kan du se stedet brukt under innspillingen av for eksempel The Bourne Identity, steder brukt i James Bond filmer, eller kanskje fra animasjonsfilmen Ratatouille?

Ellers er den herlige romantiske filmen til Woody Allen, Midnight in paris, også en godbit, og under denne turen får du ser steder du vil kjenne igjen fra denne filmen også. Det er mye mer du vil oppleve, så om du synes det høres spennende ut, kan du lese enda mer konkret informasjon om turen hos Viator.

Håper du får en god tur, og om du har vært med på turen og ønsker å skrive litt om hvordan du synes det var er det selvfølgelig bare å skrive en kommentar!

Legg inn en kommentar