Nicki Minaj

Nicki Minaj Paris

Dronningen av rap og flere andre stiler kommer til Paris i juni, noe som gjør sommeren enda mer fantastisk! Nicki Minaj er ikke den eneste stjernen som kommer til Paris i sommer, for i tillegg til de beste idrettsutøverne i verden som kommer til Paris i august, vil byen også være vertskap for flere Taylor Swift-konserter og mye mer.

Er du ivrig etter å høre på Nicki Minaj i Paris? Hun vil ha sin første konsert 1. juni, og deretter vil hun reise til flere andre byer før hun kommer tilbake for å gjøre en konsert til 9. juni. Hvorfor gjør hun det på denne måten? Jeg har ingen anelse, men hun gjør det samme i Amsterdam hvor det er mer enn syv dager mellom hennes to konserter i byen.

Nicki Minaj-konsertene arrangeres i Bercy Arena (Accor Arena), noe som betyr at du enkelt kan komme dit ved hjelp av det offentlige transportsystemet i Paris.

Nicki Minaj konserter i Paris 2024

Sted: Bercy Arena
Datoer: 1. juni og 9. juni
Billetter: Viagogo (en stor markedsplass for alle slags konsertbilletter)

Hvis du vil finne ut mer om hva som kommer til å skje i Paris i sommer i tillegg til sommer-OL, se på vår Paris aktivitetskalender. Har du lyst til å utforske byen når du kommer for å lytte til Nicki Minaj? Du bør starte forberedelsene tidlig og bestille inngangsbilletter til Eiffeltårnet, Louvre-museet og andre populære steder så raskt som mulig. Det er nesten umulig å kjøpe billetter på stedet i sommermånedene, og denne sommeren kommer til å bli mer ekstrem enn noen annen sommer før … Du er herved advart!

Stikkord: ,

Dato

jun 01 - 09 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Bercy
Bercy
Kategori

Legg inn en kommentar