Madonna

Madonna Paris 2023

Den legendariske Madonna kommer til Paris igjen. Denne gangen vil hun ikke opptre en gang, men to ganger, noe som gjør det lettere for Madonna-fans i fans å se den berømte sangeren og danseren live.

Madonna-konsertene i Paris arrangeres i Accor Arena, også kjent som Bercy. Dette er en fantastisk arena for innendørs konserter som du enkelt kan nå med offentlig transport i den franske hovedstaden. Lokalet vil være fullt begge kveldene, og vel vitende om at det har en kapasitet på mer enn 16.000 tilskuere, vil mer enn 30.000 fans få høre Madonna under hennes to konserter i Paris.

Madonna vil besøke mange byer over hele verden i løpet av sin nåværende turné, men ikke mange byer er heldige nok til å ha to konserter.

Madonna Paris 2023

Datoer: 19 november og 20
Sted: Bercy

Hvor kan jeg kjøpe billetter til Madonna-konsertene i Paris?

Alle billetter til konsertene ble raskt utsolgt, så det eneste alternativet hvis du vil være der i Bercy er å kjøpe billetter online fra andre mennesker med billetter. Den største nettsiden for å kjøpe billetter fra andre er Viagogo. Der kan du også finne billetter til Madonna-konserter andre steder i verden.

Hvordan kan jeg reise til Bercy i Paris med offentlig transport?

Det er veldig enkelt å bruke offentlig transport i Paris. Hvis du bruker metrolinje U4 eller U6, vil du umiddelbart se Bercy når du forlater metrovognen på stoppet som heter Bercy.

Er det andre ting som skjer i Paris akkurat nå?

Det er alltid fantastiske utstillinger i populære Paris-museer som Louvre og Orsay-museet. En annen populær aktivitet i Paris er elvecruisene som er tilgjengelige fra tidlig morgen til sen kveld, med og uten mat servert underveis. Vil du heller lese om andre konserter, markeder, festivaler eller arrangementer i Paris? Vi har skrevet om ganske mange hendelser i Paris i vår aktivitetskalender, så se på den for å lære om andre pågående og kommende arrangementer i den franske hovedstaden.

Stikkord: ,

Dato

nov 19 - 20 2023
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Bercy
Bercy
Kategori

Legg inn en kommentar