Elton John konsert i Paris

Elton John konsert i ParisHvorfor ikke starte desember i Paris med julemarkeder, juleshopping og med en Elton John konsert?

Sir Elton John er en fantastisk artist som har skrevet mye fantastisk og i tillegg har sunget mye som han vil bli husket for i lang tid. I 2017 kommer han til å reise på turne både hit og dit i hele verden, men det er svært få store byer i Europa som får besøk. Av den grunn kan Paris være svært glade for at nettopp de blir beæret med et så fint besøk, for sammen med Barcelona er dette blant de eneste av de store turistbyene i Europa som får besøk av Elton John.

Elton John konserten blir arrangert i AccorHotels Arena, et sted som tidligere var kjent som Bercy. Her er det plass til flere tusen mennesker (minst 15,000), og det kommer nok til å bli fullt og god stemning med Elton John på scenen. Om du skulle ha lyst til å få med deg denne konserten kan du kjøpe Elton John billetter på siden vi henviser til nedenfor. Det er bare å besøke siden og søke på Elton John, og vips finner du informasjonen du er på jakt etter.

Elton John konsert i Paris

1 desember, 20.00
AccorHotels Arena

Billetter: Viagogo

Hvis du er på jakt etter mer informasjon om ting som skjer i Paris av konserter og utstillinger, eller bare informasjon om severdigheter, museer eller kollektivtransport er det bare å lete videre her i vår norske Paris Guide. Vi ønsker deg en riktig god reise til Paris og en veldig god jul!

Legg inn en kommentar