Fem kafeer i Paris med deilig kaffe og fantastisk utsikt.

five fantastic cafes with a view in paris

Paris er kjent for sine sjarmerende kafeer og fantastiske utsikter. Enten du leter etter et koselig sted å nyte en kaffe eller en pittoresk utsikt over byen, har Paris mye å tilby. Her er fem fantastiske kafeer i Paris med flott utsikt.

Café de Flore

Café de Flore er en historisk kafé som ligger i hjertet av Saint-Germain-des-Prés, et av Paris mest kjente nabolag kjent for sin intellektuelle og kunstneriske historie. Kafeen ligger på hjørnet av Boulevard Saint-Germain og Rue Saint-Benoît og har vært et populært reisemål for både lokalbefolkningen og turister siden den først åpnet i 1887.

Café de Flore er kjent for sin elegante og elegante atmosfære, med sitt klassiske Art Deco-interiør, banketter i rød fløyel og bord med marmorplater. Kafeen har også vært et samlingssted for mange kjente forfattere, kunstnere og intellektuelle gjennom årene, inkludert Pablo Picasso, Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir.

Menyen på Café de Flore har klassiske franske retter, som croissanter, quicher og escargots, samt et utvalg av bakverk og desserter. Kafeen er også kjent for sin kaffe og te, med en rekke blandinger og tilberedningsmetoder tilgjengelig. I tillegg til innendørs sitteplasser har Café de Flore også en utendørs terrasse som er spesielt populær i de varmere månedene. Fra terrassen kan besøkende nyte utsikten over den travle bulevarden og se verden gå forbi.

cafe de flore

Café Marly

Café Marly er en historisk og eksklusiv kafé som ligger i hjertet av Paris, Frankrike, i gårdsplassen til Louvre-museet. Kafeen er oppkalt etter Marly-le-Roi, en tidligere kongelig residens utenfor Paris.

Café Marly er kjent for sine vakre omgivelser og fantastiske utsikt over Louvre og den nærliggende Pyramide du Louvre. Kafeen er plassert i en moderne glassstruktur som ble designet for å passe inn i den klassiske arkitekturen til Louvre, og terrassen tilbyr et unikt utsiktspunkt for å ta inn de omkringliggende severdighetene.

I tillegg til sin pittoreske beliggenhet, er Café Marly også kjent for mat av høy kvalitet og omfattende vinkart. Menyen inneholder klassiske franske retter, som escargots, foie gras og bifftartare, samt en rekke sesongbaserte og moderne alternativer.

Café Marly har vært et populært reisemål for lokalbefolkningen og turister siden den åpnet i 1994. Den har også vært omtalt i en rekke filmer, inkludert «Da Vinci-koden» og «Midnatt i Paris.»

cafe marly paris

Le Café du Musée Rodin

Le Café du Musée Rodin er en sjarmerende kafé som ligger i det 7. arrondissementet i Paris, ved siden av Musée Rodin, som huser verkene til den anerkjente franske billedhuggeren Auguste Rodin.

Kafeen ligger i museets vakre hager, omgitt av trær og skulpturer, og tilbyr en rolig og fredelig atmosfære. Den har både innendørs og utendørs sitteplasser, og utendørsterrassen er spesielt populær i de varmere månedene.

Le Café du Musée Rodin tilbyr en rekke småretter, bakverk og drinker, alt tilberedt med ferske og lokale råvarer. Menyen inkluderer en rekke salater, smørbrød, quicher og supper, samt et utvalg av desserter og bakverk. Det er også en barnemeny tilgjengelig for yngre besøkende.

Kafeen er populær ikke bare blant museumsbesøkende, men også blant lokalbefolkningen som kommer for å nyte de rolige omgivelsene og deilig mat. Den er spesielt kjent for sin hjemmelagde limonade, som lages fersk daglig og er et forfriskende og populært valg i sommermånedene.

cafe de musee rodin

Carette

Carette er en populær kafé og tesalong som ligger i hjertet av Paris, i det eksklusive nabolaget Trocadéro. Kafeen ligger på hjørnet av Rue de l’Université og Rue Carette, og er kun en kort spasertur fra Eiffeltårnet og Musée d’Art Moderne de la Ville de Paris.

Carette er kjent for sin elegante og sofistikerte atmosfære, med sitt klassiske Art Deco-interiør, bord med marmorplater og lysekroner. Kafeen har også en utendørs terrasse med utsikt over Eiffeltårnet, noe som gjør den til et populært reisemål for turister.

Menyen på Carette har en rekke franske og internasjonale retter, inkludert salater, quicher, smørbrød og bakverk. Kafeen har også et omfattende utvalg av te, med en rekke blandinger og tilberedningsmetoder tilgjengelig.

En av de fremtredende egenskapene til Carette er bakeriet, som produserer et bredt utvalg av brød, bakverk og kaker daglig. Besøkende kan nyte en croissant eller pain au chocolat til kaffen, eller unne seg en macaron eller éclair til dessert.

carette paris

Café Panis

Café Panis er en sjarmerende kafé i den historiske bydelen Marais. Kafeen ligger på hjørnet av Rue de Jouy og Rue du Pont Louis-Philippe, og er kun en kort spasertur fra Seinen og Notre-Dame-katedralen.

Café Panis er kjent for sin varme og innbydende atmosfære, med sitt koselige interiør med synlige steinvegger, trebjelker og peis. Kafeen har også en utendørs terrasse med utsikt over den nærliggende kirken Saint-Paul Saint-Louis.

Menyen på Café Panis har en rekke fransk- og middelhavsinspirerte retter, inkludert supper, salater, smørbrød og bakverk. Kafeen tilbyr også en rekke varme og kalde drikker, inkludert kaffe, te og vin.

En av de fremtredende egenskapene til Café Panis er bakeriet, som produserer et bredt utvalg av brød, bakverk og kaker daglig. Besøkende kan nyte en croissant eller pain au chocolat til kaffen, eller unne seg en skive tarte Tatin eller sjokolademousse til dessert.

Café Panis er et populært reisemål for både lokalbefolkningen og turister, og er ofte travel hele dagen. Den er spesielt kjent for sin brunsj, som serveres i helgene og har en rekke søte og salte retter.

cafe panis paris

Som du forstår tilbyr Paris en overflod av kafeer med fantastisk utsikt, hver med sin egen unike sjarm og atmosfære. Enten du leter etter en historisk institusjon eller et koselig sted utenfor allfarvei, er en kafé i Paris perfekt for deg. Så neste gang du er i Lysets by, sørg for å sjekke ut disse fem fantastiske kafeene med flott utsikt.

Legg inn en kommentar