Taylor Swift in Paris

Taylor Swift Paris

Taylor Swift er den mest populære sangeren i verden i dag, og ikke bare er hun en populær sanger, hun er også en fantastisk danser og en mediepersonlighet. Det er av disse grunnene og mer at Taylor Swift ble valgt til å være «Person of the Year» av TIME Magazine i 2023. Som et resultat er folk veldig ivrige etter å være der på konsertene når Taylor Swift kommer til Paris, og det er lett å forstå.

Taylor Swift slipper et nytt album i 2024, og hun har hatt en fantastisk suksess med sin ERA-turné, som også ble spilt inn som en film og den kunne sees på kinoer over hele verden. Under turneen i 2024 skal hun besøke mange byer, inkludert London, Stockholm, Singapore, Madrid, Lisboa, Wien og mange andre, men vi er heldige i Paris da hun skal opptre fire kvelder på rad i byen vår.

Den første konserten arrangeres 9. mai, og da vil hun stå på scenen hver kveld inkludert 12. mai. Konserten arrangeres i La Defense Arena, en arena med plass til mer enn 40.000 tilskuere. Arenaen ble offisielt åpnet i 2017, og i tillegg til å være vert for konserter som Taylor Swift-konsertene, brukes den ofte til sportsbegivenheter, og til og med rugbykamper spilles inne i lokalet. Siden den er utrolig godt bygget, kan den til og med brukes til svømmekonkurranser og vannpolo, som er akkurat det formålet arenaen vil ha under sommer-OL i Paris i 2024.

Taylor Swift Paris 2024

  • Datoer: 9-12 mai, 2024
  • Sted: La Defense Arena

Ofte stilte spørsmål om Taylor Swift-konsertene i Paris.

Her vil vi prøve å svare på noen av de mest stilte spørsmålene om de kommende Taylor Swift-konsertene i Paris.


Alle billetter til Taylor Swift-konsertene er solgt. Er det noen annen måte jeg kan kjøpe billetter til konsertene på?

Du kan kjøpe billetter til Taylor Swift-konsertene i Paris og andre steder i Europa på nettsiden til Viagogo. Dette er en markedsplass hvor folk selger billetter og kjøper billetter, noe som gjør det til det beste alternativet på nettet hvis du er ivrig etter å være der på en av de mange Taylor Swift-konsertene i 2024.


Hvordan kan jeg reise til La Defense Arena med offentlig transport?

Den vanligste og mest praktiske måten å nå La Défense Arena er ved å ta Paris Métro. Den nærmeste metrostasjonen til arenaen er «La Défense», som betjenes av metrolinje 1. Derfra kan du følge skiltene på stasjonen for å få tilgang til gangveiene som fører direkte til arenaen.


Er det noen gode hoteller i nærheten av konsertstedet?

Det er flotte overnattingsmuligheter over hele Paris. Området der La Defense Arena ligger er et populært forretningsområde, noe som gjør det ganske dyrt, og litt utenfor indre sentrum. Bruk kartet nedenfor for å finne gode alternativer for hoteller over hele Paris, og vel vitende om at det er enkelt å reise til Taylor Swift-konsertene ved hjelp av metrosystemet i Paris, spiller det ingen rolle hvor du bestiller hotell eller leilighet.

Du kan zoome ut for å se et bredere utvalg av hoteller og leiligheter i Paris.


Er det noen andre konserter eller arrangementer i Paris i mai?

Har du lyst til å oppleve enda mer enn Taylor Swift-konsertene i Paris? Du kan lese mer om hva som skjer i Paris her. Du kan også lese grunnleggende og nyttig informasjon om de populære og berømte attraksjonene og aktivitetene i Paris her i vår Paris Guide. Ikke glem å reservere billettene dine tidlig hvis du vil besøke Eiffeltårnet eller se Mona Lisa i Louvre-museet. Mai er en veldig populær måned i Paris, og disse severdighetene er fullbooket uker i forveien, så skynd deg og gjør din reservasjon umiddelbart hvis du planlegger å besøke slike populære attraksjoner som du kommer til Paris for Taylor Swift-konsertene.


Kan du fortelle meg litt mer om Taylor Swift?

Taylor Swift er en kjent sanger og låtskriver. Hun ble født 13. desember 1989 i Reading, Pennsylvania, USA. Taylor begynte å synge da hun var veldig ung, skrev sine egne sanger og opptrådte på lokale arrangementer. Hennes store gjennombrudd kom med debutalbumet «Taylor Swift», som ble utgitt i 2006 da hun bare var 16 år gammel. Albumets singel «Tim McGraw» ble populær, og Taylor ble raskt kjent for sin fengende countrypop-stil. Noen av Taylor Swifts mest kjente sanger inkluderer «Love Story», «You Belong with Me», «Blank Space», «Shake It Off», «Bad Blood», «We Are Never Ever Getting Back Together» og «Look What You Made Me Do». Musikken hennes har vunnet en rekke priser og toppet hitlister over hele verden.

Taylor Swift har aldri vært gift, men hun har hatt flere forhold. For tiden er hun i et forhold med Travis Kelce, en idrettsutøver som spiller for Kansas City Chiefs ‘.

Vil du vite enda mer om Taylor Swift? Her har du fem fakta som kan komme som en overraskelse på deg.

  • Taylor Swift er ikke bare en talentfull musiker; Hun er også en kunnskapsrik forretningskvinne. I 2019 signerte hun en avtale med Universal Music Group, som sikrer at artister på etiketten vil dra nytte av strømmeinntektene de genererer. Dette ble sett på som et banebrytende trekk i musikkbransjen.
  • Taylor Swifts talent for låtskriving dukket opp i en veldig ung alder. Hun skrev sin første sang, «Lucky You», i en alder av 12 år. Da hun ga ut sitt debutalbum som 16-åring, hadde hun allerede skrevet eller vært med på å skrive hver eneste sang på platen.
  • Taylor Swift er kjent for sin sjenerøse filantropiske innsats. I 2016 ga hun en betydelig donasjon til flomhjelpearbeidet i Louisiana, og hun har støttet en rekke andre årsaker, inkludert utdanning, katastrofehjelp og LGBTQ-rettigheter.
  • Før hun gir ut et album, holder Taylor Swift ofte «hemmelige økter» der hun inviterer en utvalgt gruppe fans til å lytte til den nye musikken før den offisielt utgis . Disse øktene har blitt svært ettertraktet av fansen hennes og er kjent for sin intime og personlige atmosfære.
  • Taylor Swift er kjent for sitt nære samspill med fans på sosiale medier. Hun har vært kjent for å overraske fans med gaver, delta i samtaler og til og med dukke opp i bryllupene deres eller spesielle arrangementer. Dette tilgjengelighetsnivået har hjulpet henne med å fostre en sterk og dedikert fanskare.

Har Taylor Swift vært i Paris før?

Taylor Swift har vært i Paris flere ganger. En av de mest minneverdige hendelsene var hennes City of Lover-konsert i 2019, der tusenvis av mennesker som hadde vunnet priser gjennom online konkurranser og albumkjøp fikk billetter til arrangementet. Hun fremførte totalt 16 sanger under konserten, og den ble senere vist på TV i USA.

Dato

mai 09 - 12 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

La Defense Arena
La Defense Arena
99 Jard. de l'Arche, 92000 Nanterre
Kategori

Legg inn en kommentar