Julemarkeder i Paris i 2016

Hvem drømmer vel ikke om et fantastisk julemarked i Paris i 2016? Men, når er julemarkedene i Paris? Hvor ligger de? Alt du trenger å vite.

Vi har allerede skrevet en ganske detaljert artikkel om de forskjellige julemarkedene i Paris, så om du bare leiter etter tørr informasjon om hvor de ligger, hva du kan kjøpe på de forskjellige markedene og lignende anbefaler vi at du leser vår artikkel om julemarkedene i Paris. Om du derimot er svært interessert i året 2016 og vil vite når de forskjellige julemarkedene i Paris blir arrangert i 2016 er du på riktig sted, så bare se videre ned under bildet for mer informasjon.

paris-christmas-markets

NEdenfor gjør vi så godt vi kan for å servere deg datoer for de forskjellige julemarkedene i Paris i 2016. Når denne artikkelen publiseres er det fortsatt mange datoer som mangler, men vi gjør så godt vi kan for å oppdatere artikkelen. Vet du om noe som vi ikke vet er det bare å bruke kommentar feltet nedenfor for å fylle inn med det du vet om eventuelle markeder, datoer og lignende.

Datoer for julemarkedene i Paris i 2016

Julemarkedet ved Eiffeltårnet / Trocadero

Disse datoene er ikke offentliggjort enda

Julemarked Notre Dame

Dette er et julemarked i Paris med kort levetid. Det åpner den 16 desember og er tilgjengelig fram til 25 desember.

Julemarked i Disney Land

Dette er det lengste julemarkedet og det perfekte om du kommer med barn. På stedet kjent som Eurodisney, Disney Village eller bare Disney land er det juleprogrammer og markeder i perioden mellom 11 november og 8 januar. Du kan lese mer om Disneyland i Paris her.

Julemarkedet ved Champs Elysees

Datoene er ikke offentliggjort enda

Dette er alt vi har klart av informasjon og datoer så langt. Om du vet mer så skriv gjerne en kommentar. Du kan også lage et bokmerke på denne siden, for da kan du komme tilbake om en liten stund og kanskje vi har oppdatert siden mer mer informasjon om datoer for julemarkedene i Paris da.

Glem ikke å få med deg alle de andre fantastiske aktivitetene Paris har å by på. Kjeder du deg allikevel kan du også dra med hurtig tog til Brussel for å få med deg de fantastiske julemarkedene der.

Legg inn en kommentar