Høydepunkter i Paris i 2015

Er det noe spesielt som kommer til å skje i Paris i 2015 som jeg bør få med meg? Hva kan regnes for å være høydepunkter i Paris i 2015? hva skjer i Paris Paris har fått mye fokus i starten på 2015 på grunn av ikke hyggelige hendelser. Men, forhåpentligvis er alt slikt nå historie, og heretter vil vi igjen kunne tenke på og snakke og Paris some en perle på jord, uten å måtte bland inn terror og lignende. Så, hva er det som kan regnes for å være høydepunkter i Paris i 2015?

Om du er glad i sport er det noen begivenheter som bør merkes i kalenderen. En slik begivenhet er byens maraton som blir arrangert i april, dog datoene ikke er 100% fastsatt enda. Så om du er glad i å løpe masse, er dette muligheten til å se Paris og løpe samtidig, herlig! Om du heller vil se på kan du kanskje ha interesse av French Open Tennis som også arrangeres i Paris.

For filminteresserte som kan fransk er ‘Festival Paris Cinèma’ midt i blinken. Her er det kombinasjon av fransk og internasjonal film, og denne blir arrangert i juli. Hopper man så en god del måneder fram i tid etter dette er det tid for julemarkeder, og disse er helt klart et høydepunkt i Paris. De er kanskje ikke så kjent som julemarkedene i Wien for eksempel, men det betyr ikke at de er dårligere, bare at de ikke er så kjent enda.

Konserter i Paris

I tillegg til slike begivenheter kommer det til å bli arrangert en god del konserter i Paris i 2015, og noen av disse på gigantiske Stade de France, som betyr at det vil være 70,000-80,000 tilskuere som får med seg konsertene. Blant storhetene som kommer på besøk finner du  Ed Sheeran, U2, Usher, Robbie Williams og One Direction.

For mer informasjon om hva som skjer i Paris, severdigheter, aktiviteter, museer og lignende er det bare å lese videre her i vår Norske Paris Guide!

Legg inn en kommentar