Bruno Mars konserter i Paris 2017

Denne sommeren kommer til å bli fantastisk i Paris. Det er ikke bare på grunn av Bruno Mars sine konserter i byen mellom 5 og 8 juni.

Vi har som sagt en helt utrolig sommer i vente i Paris. Ikke bare kommer Bruno Mars, men noen dager før hans ankomst kommer Deep Purple til å opptre i Paris. Deretter kommer band som Depeche Mode, Coldplay, Guns N Roses og U2 til byen og enda litt senere kommer også Robbie Williams. Er det rart at vi ser fram i mot alt det sommeren har å by på? Og da har vi enda ikke nevnt det faktum at Paris er en av verdens vakreste byer og det er en by verdt å besøke, uansett om det blir arrangert bra konserter eller ikke. Gå ikke glipp av stemningsfulle elvecruise på Seinen, et besøk til Eiffeltårnet, museumsbesøk for å titte på Mona Lisa og mange andre herlige programmer. Du kan lese mer om dette og mye mer i vår norske Paris Guide.

Bruno Mars konserter i Paris 2017
Bruno Mars konserter i Paris 2017

Etter konsertene i Paris kommer Bruno Mars til å reise til Lyon, og deretter er det slutt på hans 24K Magic World Tour i Europa. Før han kommer til Paris er han derimot innom utrolig mange byer i Europa. Det hele starter i slutten av mars med besøk i byer som Barcelona, Madrid og Lisboa, og deretter går turneen hans rundt i hele Europa og han kommer til å besøke byer som Budapest, Krakow, Wien, Hamburg, Oslo, Dublin, Glasgow, London, Manchester og mange flere. Om du ønsker å kjøpe billetter til noen av disse konsertene er det bare å trykke på billett lenken nedenfor og søke på Bruno Mars, så finner du alle billetter og priser umiddelbart.

Bruno Mars konserter i Paris 2017

AccorHotels Arena
5-8 juni, 19.00 (eller 20.00)

Billetter: Viagogo

Da ønsker vi deg en riktig god reise til Paris. Vi håper du kommer til å kose deg på Bruno Mars konsert. Om du trenger mer tips og informasjon, bare les rundt i Paris Guiden og bli inspirert!

Legg inn en kommentar