Julemarkeder i Paris i 2014

En av de vakreste byene i verden å besøke før jul er Paris. Her er det vakker belysning, romantiske severdigheter og masse flott man kan gjøre helt fram til nyttårsaften. Er du på jakt etter informasjon om julemarkedene i Paris er det bare å lese videre.

Christmas market parisParis har mange forskjellige markeder spredt rundt her og der i førjulstiden, de tidligste åpner mot slutten av november og de fleste stenger en gang mellom julaften og 1 januar. Her kommer informasjon om de fire viktigste julemarkedene i Paris og datoer for disse i 2014.

Champs Elysées Markedet er det største markedet i Paris. Det ligger langs den populære shoppinggata, og det er masse folk og boder her. Dette åpner også tidligst, så allerede den 19 november åpner markedet, så om du kommer til Paris litt før desember er dette markedet du må satse på. Det er åpent fram til 2 januar

Champs Elysées Market
Avenue Des Champs-Elysees, 75008, 8th Arrondissement

Hvordan kommer jeg meg hit?
Metro: Champs-Elysées-Clémenceau stasjonen

Saint Sulpice Christmas Village befinner seg også godt plassert i sentrum av Paris. Dette er ikke det største markedet, men her kan du kjøpe mange presanger av høy kvalitet. Kjøp håndlagde treprodukter, glass, tekstiler og andre flotte gaver. Det åpner 1 desember og er åpent fram til 24 desember i år.

Saint Sulpice Christmas Village
Place Saint-Sulpice, 75006, 6th Arrondissement

Hvordan kommer jeg meg hit?
Metro: Saint Sulpice eller Saint Germain des Pres stasjonen

Marche Saint-Germain er et annen flott marked med god beliggenhet. Det ligger nær metrostasjonen med navnet Saint-Germain-des-Pres. På markedet kan du kjøpe håndverk og lokale produkter, og selve markedet ligger nær til Saint Germain kirken og kjente kafeer som Lex Deux Magots og Cafè de Flore. Dette markedet åpner 6 desember og er åpent fram til 2 januar.

Marche Saint-Germain
Place Saint- Germain Des Pres, 75006, 6th Arrondissement

Hvordan kommer jeg meg hit?
Metro: Saint-Germain-des-Pres stasjonen

This Christmas Village ligger på Trocadero, som er rett ved Eiffel tårnet, så dette er kanskje den mest romantiske beliggenheten i Paris med fantastisk flombelysning på kveldstid. Her kan du selvfølgelig også kjøpe håndlagde produkter, drikke varm vin og andre drikker, og du kan kjøpe mange snacksne godsaker også. Julemarkedet på Trocadero åpner den 8 desember i 2014 og er åpent fram til 2 januar 2015.

Christmas Village at the Trocadero
Trocadéro, Paris, 75016, 16th Arrondissement

Hvordan kommer jeg meg hit?
Metro: Trocadèro stasjonen

Håper denne artikkelen har hjulpet deg, og du nå er veldig klar for litt juleshopping i Paris. Vi ønsker deg god tur, og om du lurer på noe mer er det bare å lese rundt her i vår Norske Paris Guide, der du finner informasjon om aktiviteter, severdigheter, tur på Seinen og annen moro.

Legg inn en kommentar